Hogyan szóljak apukámnak, vagy kérdezzem meg tőle, hogy kéne venni nekem melltartót? És hány db szükséges kezdésként?
12 éves lány vagyok és szerintem már elég nagy ahhoz a melem, hogy szükségem lenne melltartóra és idegesít, hogy átlátszik a bimbóm pár felsőmön. Anyukámnak azért nem tudok szólni, mert elváltak a szüleim és apummal élek.
A válaszaitokat előlre is köszönöm! :)
szerintem: "Apu, szeretnélek kérni, hogy vegyél nekem 2 melltartót, mert szükségesnek érzem, ciki, hogy átlátszanak a felsőim..."
Ha ennyi nem elég, akkor nem tudom. Sok sikert!
Én odaállnék és azt mondanám, hogy..."apa, már úgy érzem, hogy elégé nagy vagyok és a melleim is nagyok és szeretnék kérni 3 melltartót"...
Nem nehéz =)
sok sikert =)
De aranyos vagy!
Hidd el, apukád is gondolkodott már azon, hogy egyre inkább nagylány vagy, és változások lesznek az életedben, csak lehet, hogy ő sem meri szóba hozni ezeket a dolgokat.
Mondd meg neki nyugodtan, hidd el, tudja, mivel jár a "női lét".
Hát szerintem elmész, kinézed, aztán odaállsz fater elé és megmondod, hogy kéne neked ennyi meg ennyi pénz.
Ha megkérdezi mire, elmondod, hogy fehérneműre, szerintem ettől ő is eléggé zavarba jön ahhoz, hogy ne is kérdezősködjön. XD
Azért hiába van felkészülve rá, egy férfinak akkor is mindig kissé kellemetlen téma az ilyesmi, főleg, ha a kislányáról van szó. :D De amúgy nem para, nyugodtan el is mondhatod neki, gondolom túl nagy meglepetést nem fog neki okozni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!