Mindenképpen szükséges szoptatós melltartót venni? Már rögtön a kórházba is vigyem?
Én normálisan is csak vékony pamut melltartót hordok és csak egy vékony drót merevítés van benne a mell alatt, semmi push-up meg szivacs, meg formázott kosár meg nem is tudom mik vannak még. Simán le tudom húzni az anyagot a mellem alá, ha kell.
Mindenképpen muszáj szoptatós melltartóra váltanom? Már vettem a megszokott típusomból egy kosárral nagyobbat, hogy kényelmes legyen, ha megduzzadnak a melleim.
Nem fognak hülyének nézni a kórházban, ha nem lesz szoptatós melltartóm, ha még a felkészítőn is felsorolták, hogy vigyünk?
Nem fognak hülyének nézni, mindenki eldöntheti természetesen, hogy akar-e szoptatós melltartót vagy sem.
Nekem a dró merevítés is elviselheetlen volt, ha épp televolt tejjel a mellem. Én csak a teljesen sima - tehát vékony drót sem volt benne - melltartót tudtam elviselni. Hogy lepatentolható az eleje az viszont nagyon kényelmes tud lenni.
Ha ennyire idegenkedsz tőle, ne vegyél. Majd az idő meg a próbálgatások eldöntik.
Arra szeretnélek figyelmeztetni, hogy a merevítős melltartótól nagyon fájdalmas mellgyulladást lehet kapni, ha szoptatsz. Nekem háromszor lett, mindháromszor attól, hogy "elmegyek itthonról és felveszek egy szép melltartót, csak pár órára"...
Semmiképpen nem ajánlom a merevítőset
Nekem volt, de semmi értelmét nem láttam. Most nem is viszek és veszek. Nekem a merevítés nélküli, vastagpántos, erős kiképzésű melltartó vált be legjobban.
Szerintem a szoptatós melltartó piaci-gyártói fogás, nagyon nehéz belőle olyan típust találni, ami árban elfogadható és nem nyúlik el, buggyan ki a mell belőle már az első napi használatkor.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Éppen azért nem gondoltam, hogy szükségem lenne szoptatósra, mert ebből a típusból tényleg egy mozdulattal ki tudom bújtatni a mellem. És már nagyon mekszoktam, szeretem. Általában nagyon ragaszkodok az egyszer már bevált dolgokhoz.
Az az egy vékony drót merevítő tényleg annyira zavarna? Erre eddig mondjuk nem gondoltam.
Lehet megpróbálom előre kioperálni, vagy viszek ollót a kórházba, hogy tudjak magamon segíteni, ha szükség lenne rá... Mit gondoltok?
a bee dees-t én is rongyig hordtam:)
én alapjáraton sem szeretem a merevítőset, inkább sportmelltartókat hordok, leginkább triumph-ot, már persze ha a felső engedi. ezek szoptatás alatt is nagyon kényelmesek, kellőképpen tartanak és szellőznek is, és nekem jó a régi méret. vettem szoptatósat, 2 db-ot kínaiban, 800 ft volt darabja. kényelmes, hogy csak le kell csatolni, de messze nem tart olyan jól, éjjel, ha oldalt alszom kicsúszik belőle a cicim betétestől...bár lehet, hogy azért, mert kínai.
én inkább a mellem fölé húzom a melltartót szoptatáskor, tehát alul bújik ki a cicim, mert így kényelmesebb a babának, nincs neki útban. de ezt majd úgyis kitapasztalod.
szerintem vegyél egy olcsót, akár kínait, aztán meglátod, kell-e. ha igen, tud venni még a férjed/anyukád/barátnőd vagy vehetsz akár márkásat is, de azért, hogy majd a fiókban lapuljon, kár venni 6-8-10.000 ft-os márkás melltartót!
Annyit tennék még hozzá, hogy a jó kialakítású, megfelelően alátámasztó melltartó esetleg abban is segíthet, hogy ne nyúljanak meg annyira a szövetek és így ne ereszkedjen meg nagyon a melled. (Ez csak tipp szokott lenni, nem biztos, hogy beválik.) Ha a jelenlegi melltartód ilyen, akkor tegyél vele egy próbát.
Viszont a merevítőt tényleg érdemes elfelejteni, de legtöbbször nem is kényelmes már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!