Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindenképpen szükséges szoptat...

Mindenképpen szükséges szoptatós melltartót venni? Már rögtön a kórházba is vigyem?

Figyelt kérdés

Én normálisan is csak vékony pamut melltartót hordok és csak egy vékony drót merevítés van benne a mell alatt, semmi push-up meg szivacs, meg formázott kosár meg nem is tudom mik vannak még. Simán le tudom húzni az anyagot a mellem alá, ha kell.

Mindenképpen muszáj szoptatós melltartóra váltanom? Már vettem a megszokott típusomból egy kosárral nagyobbat, hogy kényelmes legyen, ha megduzzadnak a melleim.

Nem fognak hülyének nézni a kórházban, ha nem lesz szoptatós melltartóm, ha még a felkészítőn is felsorolták, hogy vigyünk?

2010. aug. 20. 09:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jaj, dehogy fognak hülyének nézni!!! Szerintem egyáltalán nem is érdekli őket! Nem is emlékszem, bent a kórházban volt-e egyáltalán melltartó rajtam.

Itthonra az első babánál vettem ketőt, mert azt hittem, a szoptatás elengedhetetlen tartozéka. De nekem abszolút nem állt kézre úgy a mellem, hogy csak lehajtottam azt a kis elejét. Sokkal kényelmesebb volt, ha az egész fölött kiemeltem a mellem.

Ekkor jöttem rá, hogy minek nekem szoptatós melltartó, ugyanezt meg tudom csinálni a sima pamut, merevítő nélküli melltartóimmal!

Második babánál már elő se vettem a szoptatós melltartókat, hanem vettem 1-2 mérettel nagyobbat a megszokott fajtából (nem szivacsos, nem push up, egyet leszámítva nem is merevítős), és tökéletesen lehet bennük szoptatni!

2010. aug. 21. 00:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Az első babánál volt szoptatós melltartóm, ablakos, amit le lehetett csatolni elöl. Hónapokig szenvedtem vele, a mellem alatti részre állandóan ráfolyt a tej és a baba nyála szoptatás közben. Aztán rájöttem, hogy a sima merevítő nélküli melltartó sokkal jobb, a mellem fölé tudom húzni, és nem folyik rá semmi. Most várom a második babát, és biztos, hogy nem fogok kifejezetten szoptatós melltartót venni.
2012. júl. 15. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!