Be fog állni a megfelelő mennyiség? Vagy mindenképpen szükséges fejni?
2 hetes a babám és van bőven tejem.Fejni nem szertném,mert az lenne a jó,ha annyi tejem lenne,amennyi a babának kell!Éjjel viszont mindig folyik a tejem.
Nektek is?Nem baj,ha nem fejek?
Nem baj, ha nem fejsz, igy majd beáll a baba szükségleteinek megfelelően. Nekem kb. 6 hetes korára állt be, addig melltartóbetéttel aludtam:)
Viszont én sokat fejtem, hogy legyen tartalék, ha valami adódik, lehet ezért tartott eddig:)
ҝ
azt mondják, hogy 6 hetes koráig érdemes fejni, mert addigra beáll a rendszer ( ekkor van egy fejlődési ugrás is ) utána már termelődik elég, de nekem sajnos nem így volt. Nekem nagyon sokáig kellett fejnem, mert amint nem fejtem, kevesebb lett. így én 4,5-5 hónapos koráig fejtem, na nem minden szoptatás után. 3 hónapos koráig majdnem minden etetés után, később csak az esti utolsó szoptatás után. Most 6,5 hónapos a kisfiam már én sem fejek.
ha neked ilyen szépen van, akkor nem kell! ha úgy érzed, hogy kicsit kevesebb, fej néhány alkalommal, kicsit gyakrabban szoptatsz és nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!