Ha van itt olyan, akinek szülés után több hétig kevés volt a teje, de utána megnőtt a mennyiség, megírná hogyan csinálta?
Nekem irtó kevés volt. Meg is ijedtem, hogy nem fogok tudni szoptatni. Nekem az vált be, hogy szinte non stop cicin tartottam a picit. Minden nyekkenésre szó szerint bedugtam a száját. 6 hét után már elég jó volt a mennyiség. Akkorra már elértük, hogy csak 2-3 óránként szopizott. Mostanra pedig úgy érzem, hogy teljesen beállt. Most 13 hetes a kislányom.
Van aki teákat, van aki homeós bogyót ajánl. Nekem a gyerekorvos a szülészeten azt mondta, hogy minden szoptatás előtt igyak egy pohár vizet. Ennyi amit megtettem plusszban.
Homeopátiából az urica D4.
De szerintem igazán az indította be, hogy 2óránként szoptattam és utána fejtem, mindkét mellet.3 nap múlva már elég volt a tej. És pihenj ha tudsz, az rögtön hat. :)
Karamalz maláta ital. Tescoban, Corában, dm-ben találsz.
A citromost szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!