Szopizik a babócám de nem igazán hízott ebben a hónapban. Most lesz 6 hós, azt hallottam tápszer kell neki. szükséges mindenképpen a tápszer? Más is van így? Várom a válaszokat
Mennyit hízott aszületése óta.
elején sokat?
Nem mindig fog egyformán hízni, van amikor leáll(hat) a hízás, főleg, ha többet mozog
Tápszer helyett inkább kezd el a hozzátáplálást.
6 hós babánál meg lehet kezdeni a főzelékezést, a gyümölcsök kínálását és igény szerint továbbra is szoptani.
A babák nem mindig gyarapodnak egyformán. Az aranyszabály hogy 6 hós korára meg kell dupláznia a születési súlyát. Ha jó a kicsi közérzete, vidám, jókat szopik, jól alszik, nem sirdogál egész nap, pisil-kakil rendesen akkor nem kell a szopi miatt aggódnod.
kétgyermekes anyuka
Hát 3650 született és most 5900gramm. Én is arra gondoltam a hozzátáplálásra, de azt mondta több ember is hogy kell a tápszer. De nem igazán szeretném. Eddig nem kapott tápszert,
Enni már evett főzelékeket , meg tejpépet
Biztos tápszerügynökök, azért mondták:-))
Nem tudom miért erőltetik azt a tápszert.
Nem kell, folytatsd a hozzátátplálást.
A duplázás nem midenkire igaz, inkább az átlagsúllyal születettekre (3-3,5 kg)
Egyik gyerekem sem duplázott, 1 éves korra nem triplázott, ill a kicsi nem fog.
Egyébként nem értem, éhes marad ababád, vagy nemí,
Ezt te látod, ha igen, adj még neki, ha nem,akkor nem kell tömni.
első
Éhes nem marad jókat böfizik kaja után. És vidám pisil kakil , sokat mocorog.
Lehet nem kéne aggódnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!