Szoptatós melltartót érdemes venni? Vagy nem szükséges?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 15:00
2/14 anonim válasza:
..és egyáltalán mikor édemes venni, hanyadik hétben?
3/14 anonim válasza:
Ha megengedheted anyagilag magadnak, megéri, mert tényleg nagyon praktikus, viszont ha nincs, attól még lehet szoptatni, bár kicsit kényelmetlenebb, hogy az egész cicidet ki kell hámozni. Ügyes dolog.
4/14 anonim válasza:
Egyetértek! Vidéken lakom itt mentem be egy nem éppen olcsó fehérneműs boltba, 2500 ft volt egy! Nem nagy összeg és kényelmes. bizti a mellbimbód sem irritálja olyan anyagból készült h jó legyen...
20 hetes
5/14 anonim válasza:
Érdemes legalább egyet beszerezni, mert sokkal kényelmesebb, mint a másik. Szoptatni is könnyebb, ha például elmentek valahová, csak lehajtod a kis háromszöget, és nem kell "vetkőzni".
6/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Nekem azt javasolták utolsó hetekbe érdemes. Akkor már bizti nem fogod kinőni....
7/14 anonim válasza:
15:06-os kérdezőnek: jó kérdés. Szerintem nem érdemes előre megvenni, mert a terhesség alatt is nő a méret, nem beszélve a szülés után, mikor beindul a tejtermelés. Van akinek a kosármérete 2 számmal lett nagyobb az anyatejtől. Előre ne vedd meg.
8/14 anonim válasza:
Szia!Nekem is van de a hagyományos melltartóban is simán tudtam szoptatni.Ha ezt tudom nem vettem volna :)
9/14 anonim válasza:
Szia! Utolsó hetekben vegyél (én kb. a 35. körül vettem), mivel ezek pamutok és nincs merevítésük sem szerintem hirtelen nem növi ki az ember lánya. Ha tetszik és hasznosnak gondolod a baba érkezése után vehetsz még többet, én is a férjemet küldtem még kettőért. Nekem kínais van, de nem bántam meg, hogy nem sokezerért vettem ez is nagyon kényelmes és funkcionális. A tejcsitől úgyis mindig foltos, mert a bébike néha csak úgy kiereszti a szájából a kaját és így sokat kell fehérítőzni, a drágát biztos nagyon sajnálnám...
10/14 anonim válasza:
a 15.06-os kérdező vagyok.
a kínaiban is lehet kapni? ugyanúgy lehajtható, vagy csak vastag pántu pamut melltartó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!