Hány hetesen érdemes megvenni a szoptatos melltartot?
Várd ki a 40. hetet, ha tudod, mert nem lehet tudni, hogy mekkora lesz a cicid.
Én azt javasolnám Neked, hogy először vegyél egy olcsót, és ha már szoptatsz 1-2 hete, akkor ruházz be drágább melltartóra.
Szerintem azért előbb is megveheted, mint 40 hét, nekem 38-ra születtek a gyerekeim. :o)
Egyébként nem kiszámítható, hogy mekkorára nő. A második gyerekemnél pl. újakat kellett vennem, mert kisebb volt, mint első gyerek után...
Első babámnál már kb. 12.héttől szopis melltartót használtam, mert a merevítősök kényelmetlnek voltak.
Most várom a második babát és kb. 1hete váltottam a szopis melltartóra(most vagyok a 34.hétben). Most jók a régi szopis melltartók.
szia, én pont tegnap voltam így vásárolni, és az eladó mondta, hogy az utolsó hónapban érdemes már venni 1-2 db-ot, de sajnos a szoptatás megkezdésekor még simán nőhet, mert ha jól szopizik, akkor több termelődik, ezáltal nő.
Így még én is várok vele. A másik, anyáink idejében nem volt még ilyen, szóval ha az első időben nem szoptatós a melltartód, akkor sem lesz semmi gond...
Jó babavárást!
30+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!