Mindenki visz be a kórházba szoptatós melltartót? Vagy a sima is jó?
Sima (halcsont nélküli, nem push-up) melltartó is tökéletesen megfelel, a lényeg, hogy tudd mibe tenni a melltartóbetétet, a szivárgás miatt. De egy top, vagy testresimuló póló is jó. Szoptatásnál úgyis leveszed, legalábbis én képtelen voltam abban szoptatni.
Jaj, de irigyellek, hogy most fogod megismerni a babádat! :) Fantasztikus érzés lesz. Utána is, minden nap szebb és boldogabb lesz! :)
Minden jót, könnyű szülést!
Kötelezőnek nem kötelező, csak sokkal praktikusabb.
Jó a sima melltartó is, de tényleg kényelmetlenebb azt huzogatni, mint a szopis melltartót csak egyszerűen kigombolni és nincs kinnt az embernek mindene.
Én vettem egy minőségibbet, hát nem volt jobb, sőt, mint a kínaiban kapható 800.-Ft-os.
Bevittem a kórházba, de nem volt rajtam, kényelmesebb volt nélküle lenni, csak hálóingben.
Itthon szeretem, de sokszor topban vagyok. Ha megyek valahova, mindig szopimelltartó van rajtam, mert kényelmes amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!