Mindenki visz be a kórházba szoptatós melltartót? Vagy a sima is jó?
Tesco-ban viszonylag jó áron kapni (kb. 1700 Ft), van ahol leértékelt is van (700 Ft körül), és nagyon jó minőségű!!! Ha akarsz venni, szerintem ott vegyél!
De anélkül is megoldható a szoptatás végig!
A kórházban a melltartóbetét miatt mindenképpen érdemes vinni valamilyet, mert ha beindul a tej, akkor nincs ami megállítsa! :D
Korábbi szülésemnél eszembe sem jutott, hogy kellene. Legfőképpen, hogy kicsi a mellem. Utána sem használtam.
Azóta eltelt néhány év, csupán azért szereztem be most, mert emlékszem, hogy a kórházban, amikor elindult a tejecske, akkor bizony még a hasamon is folyt átázva a hálóing.
A melltartó betétet pedig melltartóban lehet használni, márpedig nem szeretnék hasonló kellemetlen helyzetbe kerülni... a sima melltartó is elég, de ha már szoptatás is elkezdődik, csupán praktikus szempontból jó a szoptatós melltartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!