Hol lehet kapni szoptatós melltartót, aminek nincs horror ára, és nagy méretű?
A testalkatom átlagos,de mindig nagy mellem volt,terhesség alatt már E-s méretű,ha tejcsi is lesz,nem tudom mekkora méretem lesz.Nem szeretnék drága szoptatós melltartót venni,kínaiba,piacon,találtam nem márkás,de jó minőségűt,de kizárólag c-s méretig!(890Ft)
Ez szabály,hogy szoptató anyukáknak nem lehet c méretnél nagyobb mellük?Vagy miért nem lehet a nem tízezres melltartókból méretet kapni?
Ti hol vásároltatok elérhető áron?
Ha pesti vagy, akkor nézz be a Mária Bababoltba, ott én 200 Ft-ért vettem D kosarast, de úgy láttam van nagyobb is (E kosaras), amúgy a D kosaras is még jól tágult, és ennek sem volt azért horror ára.
Azt hiszem neten is lehet tőlük rendelni, ha nem tudsz elmenni a boltba.
Nem 200 Ft, hanem 2000 Ft!
jó is lett volna 200-ért :):):):)
Tescoban, Auchanben,Corában árulnak egy Dorina márkájú szoptatós melltartót mindenféle méretben és kb 2000 ft-os áron. Én ezt használtam az első gyermekemnél is és most is.
Kényelmes, tiszta pamut, jó a formája. A vaterásnak nekem egyáltalán nem tetszik a formája. Egyébként én is kipróbáltam olcsóbbat, ami a kukában végezte, azóta maradok a jól beváltnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!