Valaki tud olyan helyet ajánlani Pesten ahol nagy méretű kismama nadrágot illetve nagyméretű szoptatós melltartót lehet kapni?
Én kismama nacit a CundA-ba próbáltam fel, mert a vaterán rengeteg onnan vásárolt nagy ruha van fent jóval olcsóbban és ott vettem meg méret szerint!
Szoptatós melltartó nagy méretben, én csak a Brendon-ba találtam ahol próbálni is lehet, de rohadt drága :S
33 hetes kismama
Mekkora méretre gondolsz?
Boltot nem tudok, de itt vannak nagyobb méretek is, van amiből még 56-os is van:
Nekem is elég nagy kell, de annak idején amikor a kisfiammal voltam terhes, találta egy kismama ruházati boltot Pécsett, ahol kiválasztottam a ruhát, és megvarrták a méretemben, szerencsére ezek még mindig jók.
Esetleg ha rákeresel a neten Pesti kismama ruházati boltokra, és felhívod őket, lehet hogy ott is varrnak.
Hát én anno nem kaptam sehol szoptatós melltartót. Úgyhogy begurultam és németből rendeltem meg. Anita márkájú 95F.
Sehol még csak rendelésre sem hoztak Mo-n, pedig Győrtől-Pestig mindenhol néztem. (dunántúli vagyok)Lett légyen kínai, brendon (kac kac D kosárnál nem tartanak nagyobbat és hozatni sem tudnak) gyógyászati, fehérnemű boltok.
Aztán nem lett tejem és a baromi drága melltartók most is a szekrényben "porosodnak" újonnan. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!