Szoptatós melltartót érdemes venni? Vagy nem szükséges?
Praktikus és kényelmes. Én kínaiban vettem 1000 Ft-ért darabját. Utolsó hetekben érdemes megvenni, de a legjobb, ha szülés után apára bízod a picit és akkor veszed meg.
Egyébként: [link]
Jó babavárást!
Nekem bevált, pedig még nem szoptatok. Nagyon jól tart, és tiszta pamut, merevítő nélkül, vastag pántja van, és olyan érzés, mintha nem is lenne rajtam melltartó, szóval nagyon kényelmes.
Én a Tesco-ban vettem, F&F, 2000 ft volt. 32. héten vettem meg, és szidtam magam, miért nem előbb, mert annyira kényelmes!
Külön már nem veszek a szülés előtt, majd meglátom, hogy bedurrant állapotban mekkora lesz a mellem, és ha már tudom a méretet, akkor bizony benevezek 2 db-ra.
39 hetes km
Kínaiban vettem 700 ft-ért pár darabot. Nem valami szép példányok, de itthonra megteszi. Már nem szoptatok 8 hónapja, de itthon még mindig ezeket hordom, tök kényelmesek!
Ha elmegyek itthonról, akkor jöhet a "pusáp" hatású melltartó :)
Szopimelltartót célszerű az utolsó hónapban megvenni, csak hozzá kell számolni plusz egy méretet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!