Hogyan szóljak apukámnak, vagy kérdezzem meg tőle, hogy kéne venni nekem melltartót? És hány db szükséges kezdésként?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és szerintem már elég nagy ahhoz a melem, hogy szükségem lenne melltartóra és idegesít, hogy átlátszik a bimbóm pár felsőmön. Anyukámnak azért nem tudok szólni, mert elváltak a szüleim és apummal élek.
A válaszaitokat előlre is köszönöm! :)
2011. júl. 25. 15:58
11/12 anonim válasza:
Én nem élek együtt apuval mert én szüleim is elváltak de tőlem apa megkérdezte.Szerintem nyugodtan menj oda és mondd ezt: Apa úgyérzem már elég nagyok a ciciim ezért kérlek vegyél nekem melltartót.Biztos nem fog nemet mondani.
12/12 anonim válasza:
De aranyos vagy :) Szerintem csak lazán kérdezd meg "Apa, melltartót kellene vennem. Kérhetek rá pénzt?"
Vagy kérj csak simán pénzt, és ha megkérdezi mire, mondd, hogy melltartóra és kész. Ez természetes dolog :) Szerintem fekete és fehér mindenképp alap darab :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!