Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mekkora boxeralsó kell a...

Mekkora boxeralsó kell a barátomnak?

Figyelt kérdés
Ajándékba venném neki, viszont nem tudom mi a mérete. 187 magas és 76kg körül van. M-re gondoltam, szerintetek? Előre is köszönöm!:)

2015. szept. 7. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Így saccra azt mondanám, hogy vagy M vagy L.

De jobban jársz, ha elcsened az egyik alsóját a szekrényből és leméred a derekát és hogy meddig nyúlik.

2015. szept. 7. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Vedd meg a boxer alsót a barátodnak, jó lesz neki az L-es méret.
2015. szept. 7. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:

az Les biztosan jó rá

de ha tudod, nézd meg a fiókban, milyen boxert hord

2015. szept. 7. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 180 cm magas vagyok és 78kg nekem az l-es és xl-es méret is jó szerintem a barátodnak is l-es kell.
2015. szept. 8. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:

A méretekre nehéz adni, mert az egyik márka kisebb, a másik márka nagyobb, mint a normál európai jelölés. A magassága szerint XL-es, a derékbőséget kell megnézni, és ahhoz viszonyítani. Ha venni akarsz neki, akkor olyat keress, ahol van rajta mérettáblázat, testmagasság és derékbőség, és abból tudod, mekkora kell.

Laza (lengő) boxernél nem lehet nagyot tévedni, az se baj, ha egy számmal nagyobb. A szűk fazonnál már igen, mert a megfelelő méret a kényelmes, ami a heréket szépen elválasztja a combtőtől, tehát nem túl nagy, viszont a kicsi se jó, mert az szorít a deréknál és a combnál. A mérettáblázatos alsókkal könnyebben boldogulsz.

2015. szept. 13. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
A gyakorlatban, ha a boxer "M" méretű, akkor a fecske. inkább "L" méretű. Persze fazon függő is.
2015. szept. 13. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!