Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok, ha a párotok telefonjában megtalálnátok egy olyan beszélgetést más lánnyal, amiben a farkáról küld képet? A lány lerázta, azután már nincs több beszélgetés. (kb.3 hete volt ez a beszélgetés)

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hozzam fel a témát neki. Tudom, hogy nem szép dolog a telefonjába beleolvasni, de akkor is kiborultam. Le is mondtam a mai találkozásunkat. 1,5 éve vagyunk együtt.
2016. dec. 13. 19:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%
Az egyik ilyeneket küld másnak, a másik kutat a telefonjában. Megérdemlitek egymást :)
2016. dec. 13. 20:55
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
Ott kutat ahol akar ha a pasija :D Nekem aztán kutathatna benne nincs rejtegetni valóm :)
2016. dec. 13. 21:05
 13/23 anonim ***** válasza:
En is kitenném azonnal. 21 L
2016. dec. 13. 23:41
 14/23 anonim ***** válasza:

Jéé végre egy nő akinek van esze.

Még több ilyet, még több ilyet.

:)

2016. dec. 14. 01:21
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát ez lapát.... miféle mentség volna erre?
2016. dec. 14. 10:36
 16/23 anonim ***** válasza:
Egyértelműen kidobnám. Egy farokkép egy másik nőnek csakis egyet jelenthet: meg akarja dugni.
2016. dec. 14. 11:06
 17/23 anonim ***** válasza:
11-es tudod vannak női megérzések és azok àltalàban sajnos bejönnek !Elég az is ha a psi a szokottnàl furcsàbban viselkedik vagy tàvolsàgtartó én màr akkor elgondolkodnék hogy hogyan tovàbb kell e ez nekem !Mondjuk ez a farok téma nekem is betenné a kaput ha a kérdező helyében lettem volna kérdés nélkül dobnàm mondanék vmit hogy nem bizok már meg benne stb !
2016. dec. 14. 11:12
 18/23 anonim ***** válasza:

"11-es tudod vannak női megérzések és azok àltalàban sajnos bejönnek !"

Ha ez így lenne, nem lenne itt annyi panaszkodás, hogy így megcsaltak, úgy rosszul bántak velem, nem lenne annyi válás stb.

2016. dec. 14. 18:16
 19/23 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele. Először neki állt feljebb, hogy miért nézek bele a levelezéseiben, aztán bocsánatot kért meg minden, de nem érdekel. Nem tudom ezt megbocsátani neki. De mindenképpen becsülöm a lányt, hogy nem kezdett vele, mert tudta, hogy együtt vagyunk. Hihetetlen, hogy egy idegenbe több érzés szorult, mint a saját (mostmár volt) páromba.
2016. dec. 14. 19:48
 20/23 anonim ***** válasza:
jól döntöttél!
2016. dec. 15. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!