Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatra készülünk. Valami tapasztalat?
ha kis esetlen a csávó, akkor nem kell félned, nem hiszem, hogy találna valakit.
ha viszont ért a nőkhöz, akkor benne van a pakliban, hogy megdug egy párat, míg te itthon vagy
chat sex...
utolsó, hát neked is aztán sok eszed van.. xD
6hónap kint lét alatt azért hazajön néha, nem?
Szerintem így, hogy tudod meddig tart ez az egész történet, így kibírható.
Fontos, hogy az elején megbeszéljétek, ki mit vár el: pl. napi kapcsolattartás, lehet, hogy egyikőtök örülne minden este telefonbeszélgetésnek, a másiknak viszont nem égető szükség, stb.
És hogy legyen életed, amíg távol van, ne sírj egy sötét szobában, hanem járj el a barátaiddal ugyanúgy, hobbik, stb.
Nekem már most meg romlott a kapcsolatom,pedig az én párom 3 hetente jár haza és fél éve csinálja ezt.6 éve együtt vagyunk.
Ha szerencsétek van,nem hidegűltök el egymástól.
Ezt a három hetet,alig birom,6 hónap az nagyon sok idő.
Te nem tudsz kimenni,hozzá látogatóba?
Kitartást! Sajnos elég nehéz lesz! :(
Nekem ráment sajnos,de nem miattam.
Jól kell ismerni magad és a párod ahoz hogy most előre megjósold mi lesz. Ha bírsz magaddal és elég a kezed, meg neki is akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!