Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A távolság ellenére, átmenetil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távolság ellenére, átmenetileg működhet a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én Budapest, ő Hong Kong.(olasz nemzetiségű,csak külföldön tanít egyetemen )

Én rugalmas vagyok,ha úgy hozza az élet,ki tudok költözni hozzá, mivel semmi olyan nem tart itthon,ami túlzottan ide kötne.

Viszont még csak ismerkedünk ( 2 hónapja,kb ) és mivel ő olasz,azt beszéltük,hogy eleinte Olaszországban találkoznánk, amikor hazamegy,meg persze ő is eljönne Magyarországra.

Én is kitudok menni Hong Kong-ba időközönként, de nyilván ez túl hosszú távon nem tartható.

Viszont 1 évet szerintem meglehet így oldani, nem?

Hisz még annyira nem ismerjük egymást,hogy egyből összeköltözés legyen.

34 N

37 F

2017. nov. 20. 22:39
1 2 3
 1/25 A legrosszabb ***** válasza:
B#szki, hozzon már nekem valami irtó erős csilit. Fogyóban a készlet, amit havertól kaptam. :D
2017. nov. 20. 22:43
 2/25 A kérdező kommentje:
szívesen küldök neked, ha már leszek vele olyan bensőséges viszonyban, hogy csilit küldjön,vagy hozzak :)
2017. nov. 20. 22:44
 3/25 A legrosszabb ***** válasza:
63%
Hazajön » szétteszed neki a lábad » kérsz tőle csilit » később visszamegy melózni » később hazajön, és hozza a csilit is » áthozod a csilit » megeszem.
2017. nov. 20. 22:50
 4/25 A kérdező kommentje:
cuki vagy :)
2017. nov. 20. 22:51
 5/25 anonim ***** válasza:
Te mar kerdeztel itt ezzel kapcsolatban. Igazabol ez csak rajtatok mulik, az en tapasztalatom az, hogy ilyen "megprobaltatasokat" kizarolag azok a szerelmek elnek tul, amik azok a Nagy Szerelmek, amikor ranezel a masikra es tudod, hogy kesz, innentol csak o letezik, es nincsen kulon. Az erzeseidet viszont csak te ismered ilyen teren, az alapjan kell dontest hoznod. Ez egy eleg nehez ugy, en speciel bevallaltam, mert a mi esetunkben megvan az a nagy szerelem, amirol irtam. De ha nem erzed ezt, akkor csak felesleges szenvedes.
2017. nov. 20. 22:59
 6/25 A kérdező kommentje:

3:

nem emlékszem,hogy írtam volna,de lehetséges,mivel pár hónapja van csak az életemben.Nagyon köszi a kommmentet.Egyébként én azt érzem,amit te írsz, nem is lenne kérdés,ha ez nem így lenne.Aki csak úgy "tetszik" azzal ez nem kivitelezhető.

De a mi esetünkben én úgy érzem,hogy elég stabil érzések alakultak ki.Ráadásul mindkettőnk jól bírja az egyedüllétet, de nyilván, ha már egy pár lennénk,akkor ez is megoldódna.

Szóval addig,amíg eddig eljutunk, én bízom benne,hogy ezt az 1 évet meglehet úgy csinálni, hogy egyszer én repülök,egyszer meg ő.

És ha eldöntöttük,hogy mi legyen,akkor én tudok mozdulni.

2017. nov. 20. 23:06
 7/25 A kérdező kommentje:

5-ös:

megkérdezhetem,hogy melyik országokról van szó a ti esetetekben?

2017. nov. 20. 23:11
 8/25 anonim ***** válasza:
Persze. Náluk Budapest - Törökország a viszonylat :).
2017. nov. 21. 08:01
 9/25 A kérdező kommentje:

na,nektek is jó nagy távot dobott a gép :)

és mióta működik?

amúgy ti szerencsésebbek vagytok,mert csak 2 óra a repülőút.Hong Kongba 17 óra kb.Úgy tervezem, hogy oda én már csak menni fogok,de vissza nem jövök :)) Csak egyszer akarom túlélni ezt a szinte teljes napot.

Ezért is jobb Olaszország, az csak másfél óra, az nem gond.

2017. nov. 21. 11:38
 10/25 anonim ***** válasza:
Istanbul valoban 2 ora, de onnan meg atszallni, megint repulni, majd meg onnan is hazamenni... az mar sajna nem annyi :D. Sokkal inkabb osszesen 11-12 :). Ket eve, en egyetem miatt vagyok meg Pesten felig, a honap masik reszeben meg ott. De Olaszorszag pl. tenyleg jobb, oda meg mas varosokba is megy kozvetlen, nem csak Romaba pl. :).
2017. nov. 21. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!