Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A távolság ellenére, átmenetil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távolság ellenére, átmenetileg működhet a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én Budapest, ő Hong Kong.(olasz nemzetiségű,csak külföldön tanít egyetemen )

Én rugalmas vagyok,ha úgy hozza az élet,ki tudok költözni hozzá, mivel semmi olyan nem tart itthon,ami túlzottan ide kötne.

Viszont még csak ismerkedünk ( 2 hónapja,kb ) és mivel ő olasz,azt beszéltük,hogy eleinte Olaszországban találkoznánk, amikor hazamegy,meg persze ő is eljönne Magyarországra.

Én is kitudok menni Hong Kong-ba időközönként, de nyilván ez túl hosszú távon nem tartható.

Viszont 1 évet szerintem meglehet így oldani, nem?

Hisz még annyira nem ismerjük egymást,hogy egyből összeköltözés legyen.

34 N

37 F

2017. nov. 20. 22:39
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

16-os:

ez jó ötlet...tényleg lehet,hogy azt is el kellene mondanom,hogy végülis miért alakítottam így a dolgokat.

Szerintem lehet lazán tálalni.

Már most jobb érzés amúgy, ahogy így belegondolok...egy konkrét randi gondolata kicsit ijesztő így elsőre.

2017. nov. 21. 13:47
 22/25 anonim ***** válasza:

Orulok azert, hogy vannak meg ilyen emberek mint mi :D. Mert itt gyakorin hajlamosak betegnek belyegezni azt aki nem tervez 10 randi meg 3 het kapcsolat utan egyuttelni a valasztottjaval allandoan :D.

Azert gondold at amit irtam, ha szereti a meglepiket, akkor megiscsak szivemelengetobb, hogy erte mesz neki is :).

2017. nov. 21. 13:49
 23/25 A kérdező kommentje:

22-es:

gondolod? Nem jönne le úgy,hogy "kijöttem már,hogy lássalak,mert annyira akarok tőled valamit,hogy muszáj volt kispuriznom " ? :)))

Szóval ez férfi szemmel nem ilyen nyomulós ?:)

Tényleg kedves dolognak venné?

2017. nov. 21. 13:54
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan. Mindenki orul, ha ennyire latni akarjak, plane ha neki is vannak erzesei feled :).
2017. nov. 21. 14:19
 25/25 A kérdező kommentje:
remélem :)
2017. nov. 21. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!