Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy az anyagi gondok ellenére működhet egy kapcsolat, lehet szerelem?
Ha emiatt úgymond nekem is le kellene mondanom sok dologról mert én jobban keresek, de annyit nem, hogy őt is simán eltartsam….
Így viszont mindig otthon ülünk.
Vagy nálam vagy náluk a Szüleivel.
Ráadásul miltkro is a szobájába se tudtunk lenne hanem ott kellett ülni az anyjáékkal mert n nincs pénz azt a szobát is fűteni ( kályhával fűtenek )
Ezt inkább remélni lehet.
Rossz helyen kérdezed amúgy, ha nem tudnád ez a gyakorikérdések, ahol mindenkinek minimum 700 ezres nettója van, részmunkaidővel vagy otthoni 1-2 órás munkával. Itt ezt a kérdést nem fogják értelmezni, kigúnyolnak, keménykednek.
1 Nálam lehetünk de hétközben nincs értelme ,mert onnan nem tudna bejárni a munkahelyére.
2 Sajnos igen vannak akik gunyolodnak.
Persze, van, mikor az anyagi gondok nem számítanak és az összefogás a megoldás.
De ez nem az a helyzet. Itt annyira alacsony a színvonal, hogy tessék felfelé törni. Alapból sem jó, ha szülőkkel él egy pár, de, hogy kvázi egy szobában...
6 Nem élünk velük. Feltörni nos nemtudom mindketten szakmánkban dolgozunk, helyi szinten ezzel ennyit lehet keresni.
Oke, Pesten többet de ott ugye az albérlet el is vinné. Én örököltem plusz hitelt vettem fel azt fizetem.
Lehetnénk nálam de onnan nem tudna bejárni a munkahelyére a mai világban meg nem lehet csak így felmondani másik lehetőség nélkül.
Az a tapasztalat, hogy jön a szerelem, a rózsaszín köd, és a teljes vakság, hogy a szerelem mindent legyőz, és "amúgy" ő nagyon szorgalmas, ügyes, és spórolós, de...
Aztán jön a rögvalóság, hogy amikor együtt éltek, akkor se lesz pénz fűtésre, programokra, és a te fizetésedből éltek, ő meg tolja a tróger szüleit, mert nélküle éhenhalnak, vagy megfagynak.
Most azt hiszed, hogy csak vele kerülsz kapcsolatba, senki más nem számít, és ő "nem olyan". De, pont olyan, mint amit otthonról hozott, legfeljebb nem 100%, hanem 90%. A szülei pedig mindig ott lesznek visszahúzóerőnek, mert te se néznéd tétlen, hogy anyád és apád megfagy, miközben ti forróboroztok a bécsi vásárban. Neked ők most senkik, de lehetnek anyós-após, meg nagymama-nagypapa. Te döntésed.
8 Nemtudom sajnos lehet van igaz abban amit irsz. Én sem vagyok gazdag családból való de azért ennyire nem élünk/éltünk rosszul.
És tényleg szorgalmas és dolgozik rendesen nem szórja a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!