Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy az anyagi gondok ellenére működhet egy kapcsolat, lehet szerelem?
Ha emiatt úgymond nekem is le kellene mondanom sok dologról mert én jobban keresek, de annyit nem, hogy őt is simán eltartsam….
Így viszont mindig otthon ülünk.
Vagy nálam vagy náluk a Szüleivel.
Ráadásul miltkro is a szobájába se tudtunk lenne hanem ott kellett ülni az anyjáékkal mert n nincs pénz azt a szobát is fűteni ( kályhával fűtenek )
11. Nem tehet senki, sőt én sajnálom is hogy beteg az apukája.. de szerencsére nekem nincs közöm a szüleimhez bizonyos okokból .
Gondolom ha elmenne otthonról akkor meg a szülei maradnának nagy szrban.
Ha nincs még érettségije akkor estire be kell iratkozni, aztán elgondolkodni egy okj-s szakmán, sok esetben pénzbe kerül de lenne ideje gyűjteni . Senki sem mondja, hogy könnyű de aki nem akar a szrból kijönne az benne fog megrohadni .
14 Őszintén nem ismerek olyanokat akik nagyon mélyszegények
Vagyis nem olyan szinten hogy erről beszélgessek velük ez azért elég személyes téma.
18. Igazából ha lenne érettségije , nem keresne többet, mint így a szakmájában mert ott nem számít.
Ennyiből jó mert ott többet számít , hogy ügyes és érti is amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!