Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerethetsz úgy valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerethetsz úgy valakibe hogy még személyesen nem találkoztál vele?

Figyelt kérdés
Valakibe akivel hónapok óta napi szinten beszélsz, van hogy egésznap reggeltől estig,olyan mintha évek óta ismernétek egymást egy hullámhosszon vagytok, de személyesen még a nagy távolság miatt nem találkoztatok.
2021. okt. 24. 23:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyen. Mikorra személyesen is találkoztam vele, akkor is bele voltam zúgva, viszont azután csak jobban. Egyik legjobban szeretett barátom lett az illető a mai napig bezárólag.
2021. nov. 14. 21:10
 22/26 anonim ***** válasza:
20. becsapod magad !
2021. nov. 14. 23:16
 23/26 anonim ***** válasza:
Te csapod be magad ha azt hiszed jobban tudod, más mit érez, mint ő maga. Súlyos tévút. De nekem mindegy, mert szerencsére nem ismerlek.
2021. nov. 15. 07:04
 24/26 anonim ***** válasza:
58%
Igen, bele tudok szeretni, vagyis bele is szerettem.
2021. nov. 15. 08:50
 25/26 anonim ***** válasza:
80%

Simán.Sőt,volt olyan,hogy azt kívántam, bár ne küldött volna fényképet,mert egyáltalán nem olyannak képzeltem külsőre.Viszont mikor élőben találkoztunk,

beszélgettünk,és "ráismertem" már a külső sem számított...

2021. nov. 15. 11:33
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon be tud szippantani amikor olyannal ismerkedsz akivel nagyon megvan az egy hullàmhossz, órákig el tudtok beszélgetni nap mint nap, szerintem ez még nem szerelem, de valami nagyon erős kötődés, szimpátia , ilyesmi.

Én ebbe kétszer estem bele, elsőre egy 1 éves kapocsolat lett belőle, eljegyzés, végül én szakítottam.

A másikkal az igaz szerelem, eljegyzés, összeköltözés, esküvő 1,5 év alatt:)), Most már 10 éve vagyunk házasok.:)))

35/N

2021. nov. 16. 01:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!