Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerethetsz úgy valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerethetsz úgy valakibe hogy még személyesen nem találkoztál vele?

Figyelt kérdés
Valakibe akivel hónapok óta napi szinten beszélsz, van hogy egésznap reggeltől estig,olyan mintha évek óta ismernétek egymást egy hullámhosszon vagytok, de személyesen még a nagy távolság miatt nem találkoztatok.
2021. okt. 24. 23:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ahogy 9-es írja, az ilyen ismerkedésnél óvatosan.

10-es vagyok.

2021. okt. 25. 11:13
 12/26 A kérdező kommentje:
De ki mondta hogy nem ő van a képen? Meg hogy nem valós személy, meg nem láttam még meg ilyenek...?! Van közös ismerősünk is. Szóval ilyenről szó sincs csak annyi az egész hogy személyesen nem találkoztunk, azaz nem volt randink.A nagy távolság miatt.
2021. okt. 25. 13:08
 13/26 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. okt. 25. 13:09
 14/26 anonim ***** válasza:

12-es a kérdésedben nem írtad, így mi honnan találjuk ki. Szerinted telepaták vagyunk? Ha telepat lenne az illető mind a kettő akkor mondhatnánk azt, hogy ja az szerelem, hiszen ismerik egymást minden téren. Ha telepata lenne az ember, magyarán a válaszolók itt, akkor meg tudnánk mondani, hogy szerelmesek vagytok-e, de én ilyen képességekkel sem másznék bele engedély nélkül más érzésvilágába, mert nem fer, egy jó telepata nem mászik bele a másik személyes terébe engedély nélkül, csak akkor ha baj van és segíteni kell. Szóval ne nézz minket X-mennek, mert nem tudjuk látatlanba.

Amúgy ez önmagában szerintem még nem szerelem, ha még személyesen nem találkoztatok. De nem tudjuk ezt se. Ha már találkoztatok és személyesen is ismeritek egymást, úgy igen, úgy lehet szerelem a távolság ellenére is. Tehát chateltek, videochateltek, de még nem találkoztatok, úgy akkor sem mondható szerelemnek azt az érzést, ezt mindenki egyszer az életében annak hiszi a technológia korában. Amit érzel egyelőre még csak plátói illúziókra épített idealizált érzés, hiába van közös ismerős, ha vele nem találkoztál még.

De ugye nem tudjuk hogy találkoztatok-e, de a szövegkörnyezetből úgy érteni, hogy nem.

Ahhoz hogy szerelem alakuljon ahhoz kell a személyes kontakt is.

2021. okt. 25. 13:22
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt hiszem létezik ilyen. Éreztem már így én is valaki iránt, akit személyesen nem ismertem. Láttam fotókon, videón ismertem a hangját, a gondolkodásmódját.. és ez kölcsönös volt. Ha nem szerelem, akkor valamiféle megmagyarázhatatlan vonzódás. Ha nem beszéltünk , akkor is minden pillanatban rá gondoltam.
2021. okt. 25. 18:28
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha a beszélgetés felemelő az már fél siker! Indulásnak jó!
2021. okt. 27. 19:07
 17/26 anonim ***** válasza:

Az üzenetek nem adják meg azt amitől valóban szerelmes lehet az ember pl :

illat, kisugárzás, hang, személyiség.. ezeket üzenetben nagyon el lehet sarkítani és másmilyennek mutatni vagy olyannak adja magát az ember amilyen szeretne lenni, akár egy filmbéli szereplő stb.. A lényeg bármennyi időt beszéltetek online csak az élő találkozás fog számítani, legalább is az egyik félnek biztos .

2021. okt. 28. 00:00
 18/26 anonim ***** válasza:
Ugyan már, színészekbe is bele lehet szeretni, kb minden tinivel megtörténik. Simán beleszerethetsz egy álomképbe, az érzelmeid igaziak, az álomkép jó eséllyel nem. De ez attól meg szerelem.
2021. nov. 14. 18:16
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
18. Az nem szerelem, csak vágyódás a szerelem után .
2021. nov. 14. 19:22
 20/26 anonim ***** válasza:
19 nekem szerelem volt, és sok más embernek is. Gondolom, értelmes emberként nem hiszed komolyan, hogy te jobban tudod, mint aki átéli, és akit nem is ismersz.
2021. nov. 14. 19:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!