Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerethetsz úgy valakibe hogy még személyesen nem találkoztál vele?
Ahogy 9-es írja, az ilyen ismerkedésnél óvatosan.
10-es vagyok.
12-es a kérdésedben nem írtad, így mi honnan találjuk ki. Szerinted telepaták vagyunk? Ha telepat lenne az illető mind a kettő akkor mondhatnánk azt, hogy ja az szerelem, hiszen ismerik egymást minden téren. Ha telepata lenne az ember, magyarán a válaszolók itt, akkor meg tudnánk mondani, hogy szerelmesek vagytok-e, de én ilyen képességekkel sem másznék bele engedély nélkül más érzésvilágába, mert nem fer, egy jó telepata nem mászik bele a másik személyes terébe engedély nélkül, csak akkor ha baj van és segíteni kell. Szóval ne nézz minket X-mennek, mert nem tudjuk látatlanba.
Amúgy ez önmagában szerintem még nem szerelem, ha még személyesen nem találkoztatok. De nem tudjuk ezt se. Ha már találkoztatok és személyesen is ismeritek egymást, úgy igen, úgy lehet szerelem a távolság ellenére is. Tehát chateltek, videochateltek, de még nem találkoztatok, úgy akkor sem mondható szerelemnek azt az érzést, ezt mindenki egyszer az életében annak hiszi a technológia korában. Amit érzel egyelőre még csak plátói illúziókra épített idealizált érzés, hiába van közös ismerős, ha vele nem találkoztál még.
De ugye nem tudjuk hogy találkoztatok-e, de a szövegkörnyezetből úgy érteni, hogy nem.
Ahhoz hogy szerelem alakuljon ahhoz kell a személyes kontakt is.
Az üzenetek nem adják meg azt amitől valóban szerelmes lehet az ember pl :
illat, kisugárzás, hang, személyiség.. ezeket üzenetben nagyon el lehet sarkítani és másmilyennek mutatni vagy olyannak adja magát az ember amilyen szeretne lenni, akár egy filmbéli szereplő stb.. A lényeg bármennyi időt beszéltetek online csak az élő találkozás fog számítani, legalább is az egyik félnek biztos .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!