Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A bántalmazó kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bántalmazó kapcsolatban lévő nők hogy nem vették észre, hogy a pasijuk egy vadállat, amikor az ilyenek általában a szemükből sem néznek ki jól!?

Figyelt kérdés
Érthetetlen.
2021. okt. 16. 03:48
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:

"Még téged is megtéveszthet a te megmondtad hogy necces emberrel ismerkedik megérzéseid."

Ez valóban igaz, csakhogy én nem alapvetően nem bízok az emberekben, engem nehezebb átverni.

A másik meg az, hogy ha át is vernek, akkor sem tartanám magam áldozatnak. Az életemért én vagyok a felelős. Ha voltam olyan hülye, hogy hittem egy nőnek, aki csak érdekből volt velem, ott velem van a baj, nem pedig velem. Megérdemelném, amit kapok, de tanulnék belőle.

2021. okt. 16. 19:18
 62/65 A kérdező kommentje:

Sokan irkálnak ki kérdéseket. 😄

Én vállaltam is párat, hogy az enyém, nem?

Ne nevezz incelnek, mert nem vagyok az. Egyáltalán nem osztom az ideológiai nézeteiket, mert ostobaság.

Ha mindenáron szidni akarsz, akkor nevezz egy tahónak, bunkónak, vagy őrültnek.

2021. okt. 16. 19:24
 63/65 anonim ***** válasza:
74%
Az áldozathibáztatás az egyik leggörényebb dolog a világon. Valaki alapból a földön van, és még bele is rúgnál egyet. Persze, mindenki a maga ura, saját maga felelős az életéért, de egyszerűen vannak olyan dolgok, amiket nem láthatsz előre. És ezt számon kérni bárkin az empátia teljes hiányát mutatja, mást nem.
2021. okt. 16. 19:32
 64/65 A kérdező kommentje:

Itt szinte mindenki belerúg a másikba. Csak abba nem, aki fontos neki. Hidd el, ő is belém rúgna, ha nem jelentenék neki semmit. Erre ékes példa volt a volt barátnőm, akinek a jóvoltából hajléktalan lettem egy egy éjszakára. Tett rá nagy ívben, hogy ott fagyoskodok kint a padon egy szál pólóban.

Ne akarj engem kioktatni, hogy ki rúg bele kibe.

2021. okt. 16. 19:38
 65/65 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban írtam. Most itt te játszod az áldozatot. Neked lehet, az oké? Annak biztos nem volt oka, hogy ezt tette. Én nem is erről beszélek. Nyilván nem oké, ha valaki se szó se beszéd kizár valakit minden nélkül a közös lakásból. Abban az esetben érteném meg, ha előtte mondjuk agresszív lettél volna, de nyilván nem ismerem a sztorit és nem is ez a kérdés.

Szerintem mindenkinek volt már csalódás az életében, engem is volt, hogy megcsaltak, akkor mostantól ne bízzak egy férfiban se? Akkor meg én leszek a férfigyűlölő femináci. Nyilván meg kell találni az arany középutat, egy egészséges világképet, amiben elfér a kritika is, de nem ijedünk meg a saját árnyékunktól se. Vagy akkor mindenki zárkózzon be otthon, és maradjon is ott, mert biztos lesz valaki, aki ártani akar majd. Senkinek sincs ez a homlokára írva, szóval ez a legtutibb dolog ellene. De így nem lehet élni. Vannak egyértelmű red flag-ek, amiket nem szabad figyelmen kívül hagyni, de nem minden ennyire fekete és fehér.

2021. okt. 16. 19:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!