Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bántalmazó kapcsolatban lévő nők hogy nem vették észre, hogy a pasijuk egy vadállat, amikor az ilyenek általában a szemükből sem néznek ki jól!?
Dugalj már el te szerencsétlen aldozathibaztato.
Senkire nincs ráírva, milyen igazából .
" ha valaki a siófoki éjszakába megy bulizni"
Persze. Zarkozzanak be a nők este 8 utan.
Én most felismertem. Te egy agresszív kis pöts vagy
Nem azzal van baj, ha valaki arra vágyik, hogy kiöntse valakinek a szívét. Azzal van a baj, ha az illető csak arra megy, hogy megerősítést nyerjen abban, hogy ő csak áldozat. Aztán mikor megkérdezik, hogy neki milyen felelőssége van ebben, akkor felháborodik. De amúgy időnként francot se érdekelné a nyomora, ha nem keverne bele mást is a marhaságaiba, hogy pl. hazavisz egy erőszakos pótapát.
Ez lehet a következménye a felnőtt nők ostoba döntéseinek:
Kérdező én egyetértek veled. Eleve már valakinek a külsejéből, a megjelenéséből és a metakommunikációjából rengeteg dolgot le lehet szűrni.
Ugyan vannak esetek, amikor jól elrejti valaki, de az esetek 95%-ban szerintem egy perc alatt meg lehet mondani valakiről, hogy erőszakos.
Viszont a nőknek ez a típus általában bejön. Nem arról beszélek, amikor egy csicska izzadságszagúan keménykedik. Hanem aki tényleg, genetikailag agresszív. Ha a természet törvényeit nézzük, az agresszív egyedeknek jobb a túlélési esélye. És mi más lenne biológiailag a szex célja, minthogy minél életképesebb utódokat alkossanak?
Összegezve: az agresszív hajlam q nők számára vonzó. Azért (is) vannak velük. Nem pedig annak ellenére.
Csak ugye ezt az életben nem fogják elismerni, ezért marad az áldozatszerep.
Ez is milyen furcsa kifejezés már, hogy "áldozathibáztató".
Van úgy, hogy az áldozatnak semmilyen felelőssége nincs a dolgoban - pl. egy tanár elkezd molesztálni egy gyereket. Itt a gyerek semmiről se tehet.
De ha egy felnőtt pl. TUDJA, hogy egy hely tele van drogos, agresszív, szexikalandor pasikkal, és mégis odamegy - ráadásul kihívó öltözetben! - akkor, ha történik valami rossz, abban neki is felelőssége van! (természetesen azt, aki bűnt követett el ellene, nem szabad hagyni, hogy megússza!)
Tehát nem értek egyet azzal a nézettel, ami leveszi a terhet időnként a bántalmazottról. Nincs így, sőt bizonyos esetekben hatalmas felelőssége van, ha a marhasága miatt egy gyerek is szenved.
Nem minden bántalmazó fizikai bántalmazó egyrészt.
Megnéztem volna, hogy szűröd le 10 évvel ezelőtt a visszahúzódó, romantikus, igazi jófiú exemről, hogy amúgy egy manipulátor, meg lelki zsarnok. Amúgy meg a légynek sem árt és átlagos életet él. Na, hogy mondanád meg? Sehogy. Az ilyen emberek többségéről valóban süt, hogy valami nem oké. De fogadd el, h nem mindenkiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!