Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bántalmazó kapcsolatban lévő nők hogy nem vették észre, hogy a pasijuk egy vadállat, amikor az ilyenek általában a szemükből sem néznek ki jól!?
Kedves kérdező, nem rendelkezel sem sok empátiával sem pszichológiai ismerettel. A párválasztásnak csak egy része tudatos, egy jókora része a tudatalatti programjában fut. A "nem vagyok elég jó" elég sok kárt tud okozni a fiatal nők agyában. Nagyon sok bántalmazó férfi mantrája pont az lesz majd, hogy "másnak úgyse kellenél, örülj neki, hogy én veled vagyok" stb. A legtöbb bántalmazó kapcsolatban a férfi nem bűnöző és nem erőszakos. Legalábbis megjelenésre. Sok bántalmazó csak idővel válik azzá, mert amíg jól mennek a dolgok, addig kenyérre lehet kenni, de aztán egy válotzás az életben: gyerek születik, a nő elveszíti a munkáját vagy megbetegszik, megsérül stb. hozza ki belőle. Itt lehet szerepe a negatív apa figurának. Van férfi aki azután lesz bántalmazó, hogy a nő tanult, elvégzett valamit, jobb állást kapott, vagy lefogyott, csinos lett, bármi olyan történt vele, amitől jobb nő lett, mint volt-a férfi szerint. Addig csak idegesítő, lealacsonyító megjegyzései voltak, ami a nő alacsony énképének köszönhetően nem tűnt fel, aztán meg már tettlegességig fajult a dolog, mert a bántalmazó fél egója túl sokat sérült.
Azt írod, kevés a pszichopata: igen. A legtöbb bántlmazó az áldozathoz hasonlóan alacsony önértékeléssel rendelkezik, csak több benne a tesztoszteron és/vagy rossz a nevelés, minta, és ütéssel kommunikálja le az érzelmeit. Sajnos, mivel mindkettőnek alacsony az önértékelése, tudat alatt vonzzák egymást. Recept a tragédiára.
Nemtudom, te azt gondolod, hogy ezek a férfiak az első perctől ilyenek? És hogy vannak hülye nők, akik az első perctől idegbeteg, bántalmazó pasival összejön? LOL.
Sokszor évekig leplezik a pasik ezt az oldalukat, mire kibukik, hogy egyáltalán valami nem okés. Még tovább, mire akár komolyabbra fordul a dolog.
#43 igen, ez ugyanaz a szerencsétlen incel. Minden napra jut valami beteg hülyeség tőle. Egyik nap azt hazudja, csodálatos külföldi párja van, másik nap arról fantáziál, hogyan csalja meg a terhes párját, meg mindig kitalál valami agyament hülyeséget. El kéne őt különíteni, hogy legyen egy saját kis gumiszoba-incelfóruma, ahol nyugodtan élvezkedhet és nem zavar másokat.
Szerintem ez az a pasitípus, akit a többi férfi is szégyell.
Valóban én írtam ki azt a kérdést is. Sőt, ez is az enyém:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Az, hogy bocsánatot kérek, azt jelenti, hogy van önkritikám, és belátom, hogy tévedek.
Még sokat kell tanulnom az életről, leszek majd okosabb is.
Még valami: nem azért kérek bocsánatot, mert, mert visszavonnám a véleményem. Az - bizonyos eseteket leszámítva - inkább a stílusra vonatkozik. Azért teszem, mert nem akarok arra a szintre süllyedni, amin itt egyesek vannak. Egy vitában ugyanis nincs helye a személyeskedésnek.
Ellenben azt még nem láttam, hogy ebben a rovatban más nő az ocsmány stílusáért bocsánatot kért volna. Sőt. Alattamosan, sunyin kihasználják az anonimitást, és így vezetik le a feszültséget, nem kizárt, hogy ezért vannak itt.
Aztán lehet szitkozódni, kapálózni, mert amit ebben a rovatban elmondtam, továbbra is tartom.
"van önkritikám" sírok :DDD
Akkor esetleg visszamenőlegesen töröld azt a 657 darab idióta, szánalmas kamukérdést, amit kiírtál ide az utóbbi hónapok során. És mondjuk foglalkozz ilyenek helyett valami hasznos dologgal :P
Bocsánatot kérni meg tök felesleges ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!