Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A bántalmazó kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bántalmazó kapcsolatban lévő nők hogy nem vették észre, hogy a pasijuk egy vadállat, amikor az ilyenek általában a szemükből sem néznek ki jól!?

Figyelt kérdés
Érthetetlen.
2021. okt. 16. 03:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező, nem rendelkezel sem sok empátiával sem pszichológiai ismerettel. A párválasztásnak csak egy része tudatos, egy jókora része a tudatalatti programjában fut. A "nem vagyok elég jó" elég sok kárt tud okozni a fiatal nők agyában. Nagyon sok bántalmazó férfi mantrája pont az lesz majd, hogy "másnak úgyse kellenél, örülj neki, hogy én veled vagyok" stb. A legtöbb bántalmazó kapcsolatban a férfi nem bűnöző és nem erőszakos. Legalábbis megjelenésre. Sok bántalmazó csak idővel válik azzá, mert amíg jól mennek a dolgok, addig kenyérre lehet kenni, de aztán egy válotzás az életben: gyerek születik, a nő elveszíti a munkáját vagy megbetegszik, megsérül stb. hozza ki belőle. Itt lehet szerepe a negatív apa figurának. Van férfi aki azután lesz bántalmazó, hogy a nő tanult, elvégzett valamit, jobb állást kapott, vagy lefogyott, csinos lett, bármi olyan történt vele, amitől jobb nő lett, mint volt-a férfi szerint. Addig csak idegesítő, lealacsonyító megjegyzései voltak, ami a nő alacsony énképének köszönhetően nem tűnt fel, aztán meg már tettlegességig fajult a dolog, mert a bántalmazó fél egója túl sokat sérült.

Azt írod, kevés a pszichopata: igen. A legtöbb bántlmazó az áldozathoz hasonlóan alacsony önértékeléssel rendelkezik, csak több benne a tesztoszteron és/vagy rossz a nevelés, minta, és ütéssel kommunikálja le az érzelmeit. Sajnos, mivel mindkettőnek alacsony az önértékelése, tudat alatt vonzzák egymást. Recept a tragédiára.

2021. okt. 16. 09:19
 42/65 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez ugyanaz az ostoba provokátor aki a haldokló nővel meg lehet csalni kérdést írta (és megannyi más efféle kérdést az oldalon). Ugyanaz a csűrés-csavarása a butaságnak, bár szerintem troll és csak megjátssza, mert ember ennyire degenerált nem lehet. A provokáció felépítése is ugyanaz, magas lóról tanítani akar mindenkit, majd miután kiakasztott mindenkit a hülyeségekkel, látszólag visszavonulót fújt, bocsánatot kér és megjátssza hogy ő nem is érti mi történik itt.
2021. okt. 16. 09:23
 43/65 anonim ***** válasza:
93%
Egy bántalmazó pont ugyanilyen degenerált, mint ez a majom.
2021. okt. 16. 09:38
 44/65 anonim ***** válasza:
97%
Általában a mentális problémák, személyiségzavarok nincsenek az emberek homlokára írva. Ha így lenne, nem lenne szükség pszichológusi/pszichiáteri szakvéleményre büntető eljárásokkor, csak megnéznék a vádlott szemét, hiszen lehet látni rajta.
2021. okt. 16. 10:13
 45/65 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Nemtudom, te azt gondolod, hogy ezek a férfiak az első perctől ilyenek? És hogy vannak hülye nők, akik az első perctől idegbeteg, bántalmazó pasival összejön? LOL.

Sokszor évekig leplezik a pasik ezt az oldalukat, mire kibukik, hogy egyáltalán valami nem okés. Még tovább, mire akár komolyabbra fordul a dolog.

2021. okt. 16. 10:26
 46/65 anonim ***** válasza:
97%
Az a gond ezzel hogy ez nem így működik az elején még nem mutassa milyen is igazából jónak látszik vidám kedvesnek. Majd mikor az összeköltöznek ott derül ki milyen is igazából az adott ember.
2021. okt. 16. 11:26
 47/65 anonim ***** válasza:
96%

#43 igen, ez ugyanaz a szerencsétlen incel. Minden napra jut valami beteg hülyeség tőle. Egyik nap azt hazudja, csodálatos külföldi párja van, másik nap arról fantáziál, hogyan csalja meg a terhes párját, meg mindig kitalál valami agyament hülyeséget. El kéne őt különíteni, hogy legyen egy saját kis gumiszoba-incelfóruma, ahol nyugodtan élvezkedhet és nem zavar másokat.

Szerintem ez az a pasitípus, akit a többi férfi is szégyell.

2021. okt. 16. 12:12
 48/65 A kérdező kommentje:

Valóban én írtam ki azt a kérdést is. Sőt, ez is az enyém:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Az, hogy bocsánatot kérek, azt jelenti, hogy van önkritikám, és belátom, hogy tévedek.

Még sokat kell tanulnom az életről, leszek majd okosabb is.

2021. okt. 16. 12:53
 49/65 A kérdező kommentje:

Még valami: nem azért kérek bocsánatot, mert, mert visszavonnám a véleményem. Az - bizonyos eseteket leszámítva - inkább a stílusra vonatkozik. Azért teszem, mert nem akarok arra a szintre süllyedni, amin itt egyesek vannak. Egy vitában ugyanis nincs helye a személyeskedésnek.

Ellenben azt még nem láttam, hogy ebben a rovatban más nő az ocsmány stílusáért bocsánatot kért volna. Sőt. Alattamosan, sunyin kihasználják az anonimitást, és így vezetik le a feszültséget, nem kizárt, hogy ezért vannak itt.

Aztán lehet szitkozódni, kapálózni, mert amit ebben a rovatban elmondtam, továbbra is tartom.

2021. okt. 16. 13:01
 50/65 anonim ***** válasza:
73%

"van önkritikám" sírok :DDD

Akkor esetleg visszamenőlegesen töröld azt a 657 darab idióta, szánalmas kamukérdést, amit kiírtál ide az utóbbi hónapok során. És mondjuk foglalkozz ilyenek helyett valami hasznos dologgal :P

Bocsánatot kérni meg tök felesleges ezek után.

2021. okt. 16. 14:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!