Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A bántalmazó kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bántalmazó kapcsolatban lévő nők hogy nem vették észre, hogy a pasijuk egy vadállat, amikor az ilyenek általában a szemükből sem néznek ki jól!?

Figyelt kérdés
Érthetetlen.
2021. okt. 16. 03:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:

Az kivételes eset lehetett, amiről korábban is írtam. Egy intelligens pszichopata tényleg meg tudja téveszteni az embert, itt nem hibáztatom a nőt.

De az esetek többségében nem ilyen intelligens gazemerekkel kerülnek össze a bántalmazott nők, hanem proli emberekkel.

2021. okt. 16. 07:59
 32/65 anonim ***** válasza:
94%

Bármi is a célod - már ha van a provokáláson kívül - nehéz csőlátással és ellentmondással érdemben beszélni a témáról: sajnos eddig csak arra reagáltál amin fel akarsz háborodni, hergeled saját magad.

Talán egyszer megérted mit írtunk, addig is minden jót neked.

2021. okt. 16. 08:01
 33/65 A kérdező kommentje:

Nem volt célom provokálni, meg szerettem volna vitatni ezt a kérdést.

De elismerem: nem érveltem jól, mert kissé elszaladt velem a ló!

Ezért bocsánatot kérek.

2021. okt. 16. 08:03
 34/65 anonim ***** válasza:
2021. okt. 16. 08:10
 35/65 anonim ***** válasza:
18%

"De ha maga is TUDJA, hogy kivel állt össze, akkor nem fogom áldozatnak tekinteni."

Nőként teljesen egyetértek, akkor is ha a nők most megsértődnek. Ezt a majd miattam megváltozik c. elképzelést igazán kinőhetnék már végre a nők. Ilyen nincs, és soha nem is volt. A valóságban kéne élni nem a mesékben.

2021. okt. 16. 08:11
 36/65 anonim ***** válasza:
79%
Az alapvető probléma, hogy az elején mindenki a mézesmázos oldalát mutatja. Attól, hogy te külső szemlélőként látod, hogy ezekkel az emberekkel valami nem stimmel, attól még otthon/kettesben lehetnek kezesbárányok, akik kinyalják a lányok valagát. Ők nem is feltétlenül bántalmazók. Vagy ha mégis, az is a színfalak mögött megy, de lehet, hogy csak 20%-ban és a maradék 80%-ért maradnak/maradunk/maradtunk velük. Nem voltál még ilyenben, így fogalmad sem lehet róla, mekkora belső harc ez. Nem tudod rendesen megítélni, milyen is az, akivel évek óta együtt vagy. Itt persze szintén nem a fizikai bántalmazókról beszélek, hanem aki "csak" lelkileg rombol, lehúz, manipulál. Hidd el, nem egyszerű, főleg, ha lelkileg egy megtört ember vagy és/vagy hasonló bánásmódot kaptál/láttál szülőktől.
2021. okt. 16. 08:12
 37/65 anonim ***** válasza:
49%
Inkább maradj anyukádnál, az a biztos.
2021. okt. 16. 08:26
 38/65 anonim ***** válasza:
24%

A nők legtöbbje nem tanulja meg, és magától sem jön rá, hogy a nő számára a legjobb opció, ha szerető lesz. Szerető, ahol meg van a függetlensége, ahol ő uralja a játékteret, ahol övé az utolsó szó, mert nála van a punci.

És sosem értettem a bántalmazók családját sem, hogy ők miért lépnek?

2021. okt. 16. 08:50
 39/65 anonim ***** válasza:
26%
Ment a minusz vissza.
2021. okt. 16. 09:06
 40/65 A kérdező kommentje:
Na, látom kezdenek elszabadulni az indulatok. Erre nincs szükség, és felesleges is.
2021. okt. 16. 09:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!