Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért álmodoznak annyira a "vadállat" típusú őserő férfiakról? Miért az a pasi a vonzóbb, aki minél magasabb, erősebb, vadabb külsejű?
Erről jutott eszembe: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Én egy alacsony és filigrán, vékony, szentimentális, empatikus, érzelmes, ragaszkodó és helyes arcú huszonéves fiú vagyok. Sose volt barátnőm és sose vonzódott irántam egy lány se. Nem értem, hiszen sokkal szebb a fogsorom, mint sok "ősember" pasinak (akinek lehet sose volt fogszabályzója és lehet ki is verték néhányat verekedés közben), sokkal tisztább és higiénikusabb a testem, mint a "kanállat" pasiknak (akik állandóan bűzlenek az izzadságtól). Én itthon ülök a gép előtt frissen mosott ruhában, mindenem rendezett, selymes bőröm van és a légynek se ártanék. Utóbbit ugye azért említem, mert a nők félnek az alkoholista, bunkó, erőszakos pasiktól és otthagyják őket meg akkor is, ha állandóan buliznak és nem szentelnek figyelmet a párjukra.
Könyörgöm itt vagyok én!
Sosem járok bulizni, nincsenek haverjaim így állandóan a barátnőmre figyelnék, utálom az alkoholt és sose verném meg a páromat (mert fizikailag se tudnám). Hűséges vagyok és mindenben kényeztetném (pl.: talpmasszázs, odafigyelés, közös kirándulások stb.). Akkor mégis miért nem engem választanak?
Hú itt nevetek azon amit leírtál magadról :D
Hát ezért nincs barátnőd olvasd vissza az irományod drágaság :D
Bocsi, de tenyleg nagyon vicces a leírásod :D
Alapból ezekkel nem lenne baj, de ahogy előadod magad...:D
Nem tudnál megverni? Hány kiló vagy?
"Hány kiló vagy?"
Nyugisabb időszakban 54 körül, most picit megfáztam és fáradt vagyok és emiatt fogytam 3 kilót.
"Hát ezért nincs barátnőd olvasd vissza az irományod drágaság"
Anúgy nem értem mi a baj az írásommal.
* Én itthon ülök a gép előtt frissen mosott ruhában....
és várod, hogy egy nő kopogjon be hozzád, hogy meg akar ismerni ugye? :D
Gondolom a foci szamodra labdakergetes es ertelmetlen, Rozsaszin inged is van, mert az jo es sorbol meg a citromosat iszod. Hamar parodizalod a ferfiakat, akkor tedd oda magad rendesen. :)
43F
Ez esküszöm feldobta a napom, ember így még nem írt magáról szerintem.😀😀😀 Nem érzed kínosnak?
Inkább verjen agyon egy “ősférfi” egy részeg estéjén, minthogy a selymes bőrödet, meg a szép fogsorodat kelljen hallgatnom😀. Nagyon durva vaaaagy, olvasd vissza a szövegedet, gondold át és talán rájössz, hogy miért nem áll veled szóba nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!