Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bántalmazó kapcsolatban lévő nők hogy nem vették észre, hogy a pasijuk egy vadállat, amikor az ilyenek általában a szemükből sem néznek ki jól!?
Miért kell mindig szegény vadállatokhoz hasonlítani az ilyen pasikat? A vadállat nem fog mézes mázos lenni. Egy vadállatnak tiszta és egyértelmű jelzései vannak az mas kerdes ha két kulonbozo fajba tartozonal ellentetes jelentesu a testbeszede. Pl. Róka farkcsovalas "örülök!" vadmacska fark mozgatás " Hagy békén! Ideges vagyok!"
Hagyd már békén szerencsétlen vadállatokat semennyire nem hasonlítanak a szóban forgó bántalmazó pasikhoz.
Hogy a válaszra is válaszoljak.
Az ilyen pasik az érzelmileg kiszolgáltatott vagy nehéz lelki dolgokat megélt nőkre cuppanak mézes mázas mesterkélt kedves kommunikatív módon és mivel a nő manipulálva van és naívan jóhiszemű ezért nem veszi észre a pasi mikro jelzéseit és a szóhasználatát a viselkedését bár ugye ezek a pasik eloszor nagyon de nagyon kedvesek. De az is igaz hogy tobb ember nem is tudja mik azok a mikro jelzések.
Pl. Milyen a lenéző vagy fölényes mosoly vagy a megvető mosoly és lehetne sorolni.
Kérdező te is bántalmazó vagy hogy nem tudod elfogadni hogy nem csak egy pszihopata vagy egy szociopata tudja megtéveszteni a másikat hanem egy bántalmazó is?
Tudod nem csoda hogy aki áldozat az nem mer segítséget kérni a magyar mentalitás miatt. Mert őket hibáztatja minden olyan ember mint amilyen te vagy. A reklám is errol szol ne vegyel fel mini szoknyat es akkor nem vetik rad magukakat a pasik. Tok mindegy mi van rajta ha a bantalmazo pasi cuppanni akar akkor is cuppan ha az arca is alig latszik ki a nonek. Ez a tehetsz róla tehetsz ellene egy nagy baromság.
Ötvenes válaszoló, egyetlen kérdésem sem kamu. Ez sem volt kamu, egy valós problémát vetettem fel, ami tabu, és úgy gondolom, igazam is van. Az, hogy te a női büszkeséged miatt becsukod a szemed, nem az én gondom. Egyszerűbb úgy élni, hogy másokra mutogatsz, mert nem kell szembe nézned azzal, hogy felelős vagy életedért.
Ha nem értesz velem egyet, akkor nem kell. A stílusod meg teljesen olyan, mint a vallás/valláskritika rovatban egy keresztény fundamentalistának, akivel az evolúcióról vitátam. Nézz át oda időnként, szerintem ki fogsz vele jönni.
"nem tudod elfogadni hogy nem csak egy pszihopata vagy egy szociopata tudja megtéveszteni a másikat hanem egy bántalmazó is?"
Nem tudom elfogadni. Szerintem az embereken több esetben lehet látni, hogy milyenek. Ha én meglátom, akkor a nőnek is meg kellene látnia.
"Mert őket hibáztatja minden olyan ember mint amilyen te vagy."
Ez meg a szalmabábérvelés klasszikus formája.
Azt mondtam:
- ők IS hibásak
- de vannak kivételes esetek, amikor NEM hibásak.
Az, hogy te arra akarod csavarni a dolgokat, hogy akkor is felmentsünk egy nőt a felelőssége alól, amikor nyilván tehetett volna valamit annak az eset megelőzésére = visszautasítom.
De mondok egy személyesebb példát, talán így megérted.
Velem pl. az exem egyszer kiszúrt. Még a gyermekkori legjobb barátja is mellém állt abban a helyzetben! Később elmondtam ezt egy havernak. És tudod mit mondott? Megérdemeltem.
ÉS IGAZA VAN.
Mégérdemeltem. Mit vártam egy olyan nőtől? Tehát abbahagytam a szitkozódást, mert az én felelősségem volt.
te vagy az az incel aki napok (?) óta irkálja a mindennőku... és meg kell erőszakolni kérdéseket.
Én sajnállak. Nekem sincs tartalmas életem, de sosem voltam annyira rottyon, hogy egy ilyen fórumon éljem az életem. Pedig tényleg, én is meg vagyok makkanva egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!