Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan vőlegényről, aki teljesítve egy haldokló nő utolsó kívánságát, teherbe ejti?
Az egyik regényben olvastam ezt, ahol egy csinos, és értelmiségi nő választása egy férfira esett ebben a tekintetben. Nem olyan nő volt, aki akárkivel lefeküdt volna, alapos indoka volt arra, hogy miért pont arra a férfira esett a választása. Igazán megható jelenet volt, hogy kérlelte a férfit, szinte könyörgött neki, hogy teljesítse az utolsó kívánságát, mielőtt meghal, hogy legyen egy gyereke (ha jól emlékszem, fiút akart), szeretne magából hátrahagyni valamit. Megígérte, hogy soha nem derül ki az eset, a férfi menyasszonya sosem fog tudomást szerezni róla.
A történet érdekessége, hogy a nő egy magyar asztrobiológus volt, a férfi pedig egy portugál származású történész. És a nő fent az Űrben, egy űrhajóban vetette fel az ötletet, hogy a szakmájával összhangban történjen a fogantatás. Küldetésen voltak ott.
De melyik válaszolónak?
Én őszinte kritikát írtam. Én nem pazarolnám az időmet ilyesmire.
Csinálnék egy olyan bakancs listát, ha lenne bőven pénzem, ami hosszabb, és kipróbálnék több mindent.
De nem ilyen csajos csili vili cuccokat nő létemre, hanem ilyenket hogy helikopterban utazni, a pilota segítségével irányítani a helikoptert, sziklát mászni, kardszárnyú delfinnel úszni, bálnával úszni, segíteni egy vadőrnek skandináviában, egy állatorvos mellett aszisztálni egy vadállat áttelepítésében helikopterrel , tudósokkal utazni terepre és tudnám sorolni.
Soha nem tudható, hogy ezek az élmények nem a gyógyulásomat szolgálnák.
Én nem tartom jó dolognak ezt amit a fiktív regénybe írtak, egyik félnek se lenne jó.
Tudod nem mindegy hogy csak szenvedést hagy maga után az ember vagy érezheti, hogy betegsége ellenére segített ott ahol tudott.
Ha így reagálsz a válaszokra, akkor egy ilyen kérésre sem reagálnál másként. Nem tudom, hogy az én válaszomra reagáltál-e így, hogy írtam, hogy egy ilyen beteg nő meg sem tudná szülni a gyereket, de még ha megszüli is ebben a dologban a legnagyobb vesztes a gyerek lenne.
És utána a többiek.
A nőnek meg milyen érzés lenne, hogy nem lehet ott a gyereke mellett nem nevelheti fel, vadidegen emberek adnák kézről kézre nevelő szülőtől nevelőszülőig, vagy a vőlegény nevelné egy megromlott kapcsolatban, amit egy olyan gyerek tartana össze akinek az ég világon semmi köze ahhoz a kapcsolathoz.
Egy gyerek nem játék! Sem az érzelmek.
Ki az a nem normális nő, aki szánt szándékkal teherbe esik, hogy aztán meghaljon, a gyereke árvaházban kerüljön, aztán bántalmazó nevelőszülőkhöz, ne legyen senkinek akire számíthat és aki szereti, mindezt azért, hogy a génjei tovább éljenek?
Ez a nő egy önző P*csa, és az a pasi aki ebbe belemegy csak azért mert a nőnek szép teste van, egy állat szintjén gondolkodik.
Tudom hogy ez csak egy regény, de nem romantikus és nem szexi. Ez egy hatalmas f@szság.
43-as a bántalmazó még kisebbik rossz, mi van ha molesztálnák is. Mert árvaházban volt rá példa. Több hírek is szólt ilyesmiről.
És amúgy egyetértek, hiába csúnya az az utolsó szód! És a kérdező meg nyugodtan kiakadhat ezen, a gyereknek lenne a legszarabb tök mindegy hogy jó helyre kerülne vagy sem, az a gyerek úgy nőne fel, hogy csak egy bakancs lista volt anyukája listáján.
Köszönöm a sok választ, látom, ha nem is tetszett a story, azért megmozgatta a fantáziátokat.
Legújabb kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Ide is jöhetnek válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!