Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Írtam egy verset, nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtam egy verset, nem vagyok egy költő, és nem lett a legjobb de véleményekre, építőjellegű kritikákra kívàncsi lennék. Helyesírásért bocsi . Vélemény?

Figyelt kérdés

Vihar

Villámlik, dörög, csak hallgatom csendben,

Közben rád gondolok, ez nincs annyira rendben,

Nézem az ablakot, és villámok ezrei,

Hagyom hogy megbabonázzák a szemeim.

Türelmesen várom, míg fénybe borul az ég,

Szemeim vásznába egy cikk-cakk vonalka ég,

Pislogok párat, míg elillan ez a kép,

De az, hogy rád gondoljak, nem tud megszűnni még...

2021. júl. 10. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Nekem ez nagyon klisés. Lehet érteni,hogy valakire gondolsz, de nekem túl érzelemmentes. Legalább a rímek megvannak.
2021. júl. 10. 23:38
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nem érzelemmentes, mivel pont egy ilyen szituációban vagyok, és belevittem azokat az érzelmeket, amik megmozgattak bennem valamit. Fáj, de tetszik. :)
2021. júl. 10. 23:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi :D Nem szeretem a nyáladzást .
2021. júl. 10. 23:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Türelmesen várom, míg fénybe borul az ég,

Szemeim vásznába egy cikk-cakk vonalka ég,"

Ez a 2 sor nekem nagyon tetszik, van benne valami izgalmas. Olyan mintha nem is ebben a szövegben lenne mert kiemelkedik belőle.

A többi részét pedig laposnak és unalmasnak érzem

2021. júl. 10. 23:59
 5/11 A kérdező kommentje:
:) köszi
2021. júl. 11. 00:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tóth Árpád - Esti sugárkoszorú c. verse jut eszembe. Röviden: ahogy ránéz, annyira megbabonázza őt, annyira szereti, hogy szinte megáll az idő számára. A szeretetét kinyújtja ezredévekre, olyannyira megállt az idő.

Ha jól értem, arról szól ez a vers, hogy valaki hatással volt rád, arra gondolva bámulsz kifele a viharba és rá gondolsz. Ez oké.

A vége (is) viszont élét veszi az egésznek, mivel úgy hangzik, mintha "most még tart a vihar, még gondolok rád ... aztán majd nem." A "MÉG" része olyan, hogy végeszakadhat... és még csak egy kis időtelésről van szó, egy viharnyi idő telik csak el, és már a vége sejtetődik azzal a lezárással.

Kicsit olyan, mintha egy srác, aki egyéjszakásokban utazik csak, most búcsúzott el az egyik skalpjától, aki nem volt olyan rossz, kicsit jobb volt mint a többi ... szóval még gondolsz rá, de amúgy meg nem ez a megszokott számodra ("Közben rád gondolok, ez nincs annyira rendben") mert te alapjáraton gyorsabban elfelejted a másikat. Egy cigit elszívva nézel kifele az ablakon, és ahogy villámlik, még visszagondolsz rá... most "MÉG" . Aztán pedig lépsz tovább, mint egy megszokott szürke mókuskerék, ahol végül senki nem fog meg téged tovább... az utolsó valamennyire tovább maradt a fejedben, de te is érzed, hogy "ez nincs annyira rendben".

"Még nem tud megszűnni, hogy rádgondoljak, pedig már egy vihar is lassan eltelik, ez nem megszokott, nincs annyira rendben ... na majd..."

2021. júl. 11. 02:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Erdekes meglatas koszi!
2021. júl. 11. 10:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik. Átjött.

Én is azt vettem ki belőle, hogy mintha valakinél többet éreznél, megfogott, holott te inkább egyéjszakás kalandokban utaznál és hogy még mindig nem felejtetted el és gondolsz rá.

Tetszik. Bárcsak nekem lenne ez elküldve ... :( :)

2021. júl. 11. 11:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. Kinek szól?
2021. júl. 11. 11:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom nem ez volt a kérés, de mégis hozzá szeretnék szólni olyan tekintetben, hogy mennyire MENŐ manapság, hogy verset írsz! Bármilyen kritikát is kapsz, soha ne mondj le róla! ♥️
2021. júl. 11. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!