Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan vőlegényről, aki teljesítve egy haldokló nő utolsó kívánságát, teherbe ejti?

Figyelt kérdés

Az egyik regényben olvastam ezt, ahol egy csinos, és értelmiségi nő választása egy férfira esett ebben a tekintetben. Nem olyan nő volt, aki akárkivel lefeküdt volna, alapos indoka volt arra, hogy miért pont arra a férfira esett a választása. Igazán megható jelenet volt, hogy kérlelte a férfit, szinte könyörgött neki, hogy teljesítse az utolsó kívánságát, mielőtt meghal, hogy legyen egy gyereke (ha jól emlékszem, fiút akart), szeretne magából hátrahagyni valamit. Megígérte, hogy soha nem derül ki az eset, a férfi menyasszonya sosem fog tudomást szerezni róla.

A történet érdekessége, hogy a nő egy magyar asztrobiológus volt, a férfi pedig egy portugál származású történész. És a nő fent az Űrben, egy űrhajóban vetette fel az ötletet, hogy a szakmájával összhangban történjen a fogantatás. Küldetésen voltak ott.

2021. okt. 15. 21:23
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

A menyasszonynak a történetben nem sok szerepe volt, és szerintem egyáltalán nem illett a férfihez a karakterleírás alapján. Tehát szurkoltam, hogy inkább a magyar nővel legyen valami, mégha szegényének nincs is már sok hátra. :-/

De! Mint utaltam rá, ez egy melléktörténet volt. A könyv nem erről szólt, teljesen máson volt a hangsúly. Repültek az infók az evolúcióról, meg a Földön kívüli élet lehetőségeiről.

2021. okt. 15. 22:35
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Remek olvasmány lehetett, pont neked való 😁
2021. okt. 15. 22:36
 23/47 A kérdező kommentje:

Ez az a könyv:

[link]

2021. okt. 15. 22:40
 24/47 A kérdező kommentje:

A legutóbbi olvasmányokról is feltettem egy kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

2021. okt. 15. 22:42
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

#23 Kösz de nem olvasok ilyen hulladékot.

Lennél kedves válaszolni arra hogy a menyasszonyod hasába szeretne tenni egy gyereket egy gyönyörű haldokló férfi? De ne csalódjak benned, hogy bort iszol és vizet prédikálsz 😁 Kérem a szirupos szöveget az igaz szeretetről birtoklási vágy nélkül és a férfi sorsa iránt érzett mély együttérzésedről 😢

2021. okt. 15. 22:44
 26/47 A kérdező kommentje:

Ja bocs, az nem az volt.

Erről van szó, amit Dr. Adam Rutherford - Minden [ember] rövid története című könyve ihletett:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Válaszoljatok erre is!

2021. okt. 15. 22:44
 27/47 A kérdező kommentje:

Ha válaszolsz a Rutherford könyv által ihletett topikba, én is válaszolok neked.

2021. okt. 15. 22:47
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
#27 nincs kedvem és időm rá most. Röviden, igen. Kinsey is erre jutott.
2021. okt. 15. 22:49
 29/47 A kérdező kommentje:
Mindjárt megírom a választ.
2021. okt. 15. 22:56
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kérdés? Hanem lehet meg sem született volna a gyerek. Masreszt mi lett volna a gyerekkel. Ki nevelte volna fel?

Nem tartom erkolcstelennek de butasag is amugy millio tudos kozul valaszthatott volna akik egyedulallok.

En nem hivatkoznek ilyenre plane nem egy párkapcsolatban lévő pasinál. Es amugy is egoizmus lenne igy gyereket hátra hagyni millio veszélynek kitéve.

Maximum akkor ha igaz szerelme van az embernek aki a parja, de így?

2021. okt. 15. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!