Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni a nyamvadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni a nyamvadt előítéletekkel? Korkülönbség kapcsán, szülők véleménye

Figyelt kérdés

Igen én irtam ki a korábbi kérdést 31N 52F kapcsán.

Ott csak véleményeket kértem de most már elmondom szüleimnek nem tetszik a dolog...

Önálló vagyok teljesen, külön élek dolgozom , de mindig fontosak voltak nekem a szüleim mindig jó a volt a kapcsolatunk.

2021. ápr. 11. 19:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Semmit.
2021. ápr. 11. 19:11
 2/21 anonim ***** válasza:
73%
Szard le! Ha jól érzitek magatokat egymással, akkor legyetek együtt. Ne foglalkozz vele, hogy ki ellenzi!:)
2021. ápr. 11. 19:18
 3/21 anonim ***** válasza:
75%

31 éves vagy. A kanid 52. Gondolom van jövedelmetek, lakhatás, élet.

Akkor mit számít anyádék véleménye? Majd benyelik. 31 évesen ne legyél már ennyire életképtelen...vagy gyámság alatt állsz?

2021. ápr. 11. 19:24
 4/21 A kérdező kommentje:

A nyitóban le volt irva de :

Önálló vagyok teljesen, külön élek dolgozom , de mindig fontosak voltak nekem a szüleim mindig jó a volt a kapcsolatunk.

Attól mert nem 18 vagyok még fontosak lehetnek a szüleim.Mindig jó volt a viszonyunk nem akarom, hogy elromoljon.

2021. ápr. 11. 19:27
 5/21 anonim ***** válasza:
67%
Ne vedd figyelembe
2021. ápr. 11. 19:29
 6/21 anonim ***** válasza:
66%
Ismerősöm 2. házasságában 20 évvel idősebb nőt vett el, mégis működtek, de sajnos a nő most özvegy hiába ő volt az idősebb.
2021. ápr. 11. 19:40
 7/21 anonim ***** válasza:

És miért ne maradhatna meg a jóviszony, attól?

Majd idővel meglátják úgyis, hogy szeretnek téged és belenyugodnak.

2021. ápr. 11. 19:44
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik nekik. Ehhez joguk van. Idővel vagy megszeretik, vagy nem.
2021. ápr. 11. 19:52
 9/21 anonim ***** válasza:
Mikor akarod kinőni a megfelelési kényszert feléjük? Te akarsz a férfival lenni nem? Mert ha anyudra akarnád rásózni megértem ha rosszul reagál, de igy..?!
2021. ápr. 11. 20:01
 10/21 A kérdező kommentje:
9 Nem megfelelési kényszer de most emiatt haragszanak meg rám az azért rosszul tud esni. Mintha loptam vagy öltem volna ....mikor csak valaki olyanba szerettem bele aki nekik nem szimpi.
2021. ápr. 11. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!