Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a nyamvadt előítéletekkel? Korkülönbség kapcsán, szülők véleménye
Figyelt kérdés
Igen én irtam ki a korábbi kérdést 31N 52F kapcsán.
Ott csak véleményeket kértem de most már elmondom szüleimnek nem tetszik a dolog...
Önálló vagyok teljesen, külön élek dolgozom , de mindig fontosak voltak nekem a szüleim mindig jó a volt a kapcsolatunk.
2021. ápr. 11. 19:08
12/21 anonim válasza:
Te magad írod, hogy önálló vagy, dolgozol stb. Tehát nem tartozol semmilyen elszámolással a szüleidnek. Szépen ülj le velük és magyarázd el nekik. "Apuka, Anyuka! Tudom, hogy titeket zavar Józsi, amiért idősebb mint én, de szeretjük egymást. Az, hogy párkapcsolatban élünk még nem jelenti azt, hogy vele fogok meghalni. Egyelőre kipróbáljuk ezt a párkapcsolat dolgot, meglátjuk mi sül ki belőle. Lehet, hogy vele öregszem majd meg, lehet, hogy 2 hónap múlva szakítunk."
13/21 A kérdező kommentje:
12 Nem elszámolás csak mikor elmondtam, vártam, hogy velem együtt örülnek majd és erre csak rosszallást és negativ dolgokat kaptam. Igaz nem velük élek és felnőtt vagyok nem egy kamaszlány, de ugye amíg élnek mindig a szüleim lesznek ez örök. Rosszul esik pont tőlük.
2021. ápr. 11. 21:52
14/21 anonim válasza:
Idővel megbékélnek, ne aggódj ezen.
15/21 anonim válasza:
Szinte teljesen általános h a szülők utálják a gyerekük párját, feltünt már? :D egészen elenyésző az amikor jó a kapcsolat mert nem itélkeznek
16/21 anonim válasza:
Kérdező!
Ha látják, hogy boldog vagy vele, akkor ők is elfogadják majd.
17/21 anonim válasza:
#16 sokszor pont emiatt nem, de soha nem vallanák be
18/21 anonim válasza:
17!
Igaz, de akkor az ilyen emberekkel meg nem kell foglalkozni. Kérdező, lehet, hogy a te szemedben a szüleid az istenek, de ha ők így gondolkodnak, ahogyan az utolsó válaszadó mondja, akkor hagyni kell őket.
19/21 peca1000 válasza:
Azért ne haragudj meg rájuk, mert őszinték.
Miért kéne, hogy örüljenek a párodnak?
Azért 20 év nagy korkülönbség ám.
Lehet, hogy idővel megszokják, vagy már látják, hogy mi lesz később.
20/21 anonim válasza:
Gondolom azért mert ők még unokára számítanak. Egy gyerekkel szemben meg kitolás, hogy az apja megcsinálja mondjuk 55 évesen aztán még jó, ha megéli az érettségit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!