Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma srác (előítéletektől kíméljetek! )?
Szerintetek lehet valami egy magyar, 16 éves lány, és egy roma, de jófej, 17 éves srác között??
Még nem beszéltem vele konkrétan, barátnőm osztálytársa, és ismerősöm is fb-n, de ráírni nem szeretnék!
Múltkor szólt osztálytársam, hogy nagyon bámult, és komolyan elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha... :P
A baj csak főként az, hogy a szüleim eléggé előítéletesek, lenézőek a romákkal szemben, és szerintem engem el is üldöznének itthonról. A srácon látszik, hogy nem a "nagymenő vagyok, menekülj előlem...", hanem jófej, kedves a barátnőm állítása szerint is! 16L
Gettóban nőttem fel ,így azt tudom mondani, hogy átlag feletti a szexuális igényeik.
Szóval ha van puncid, már teljesült minden feltétel!
(és ez nem rasszizmus, ez élettapasztalat)
csak úgy mondom, hogy a 14:12-es választ pontoztam le, a többit nem!
De amúgy köszi a válaszokat, elgondolkodtam rajtuk! :/
azért ne haragudjatok, de undorító, hogy mekkora rasszizmus van Magyarorszagon. Én már nem lakom ott, de azért figyelembe kell venni, hogy attól még, hogy mondjuk apám pl tök hülye, semmi nem érdekli, csak a pénzt szórja, állatokat kínoz, iszik meg ilyesmi, attól én még nem feltétlenül vagyok olyan, pedig a "véremben van", nem?
Na de ez csak egy példa volt. Attól még, hogy roma lehet rendes. Meg kell ismerni kicsit közelebbről. én sem szívlelem őket annyira, eléggé félek tőlük(most már hàla ég nincs rá okom), de biztos vagyok benne, hogy attól még, hogy nem "nagy-magyar", lehet valaki rendes és tisztességes. Különben is utàlom ezt a nagy magyarságot, meg gárdistákat meg egyéb ilyen ökörségeket.
Sok a primitív ember ott, hiába a nagy "fajtisztaság"
Kérdezô, szerintem próbáld megismerni, aztán meglátod;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!