Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves szűz srác vagyok, mit tegyek?
Szerintem korodbeli, vagy akár idősebb lánnyal próbálkozz. A tizenéveseket a tapasztalat vonzza inkább a huszonéves srácokban, míg egy huszonéves lánynak (főleg ha csalódott már egy-két macsó alakban) nem biztos, hogy probléma a tapasztalatlanság, ha azt más tulajdonságokkal (kedvesség, stb.) kompenzálod.
A csajozást ne könyvből tanuld, borzalmasak ezek a csajozós tanácsadó könyvek (PUA és társai), egyet nőként kíváncsiságból végigolvastam, de ha valaki nálam úgy próbálkozna, azt én inkább orrba verném.
Haverjaiddal járj el koncertekre, bulikba, kocsmába, vagy esetleg próbálkozz interneten is, vannak ismerőseim, akiknek bejött.
Gabii: ez környezettől is függ, nekem nem voltak szimpatikusak a leírt tanácsok, mintha valami bunkóképző könyvet olvastam volna (azaz ez csak egy neten terjedő kivonat volt)
De persze az is benne van, hogy különböző nőknek más jön be.
A kérdező viszont elég szeretetigényesnek tűnik, így nem hiszem, hogy olyan nő kell neki, akinek a nyegleség bejön. (A könyvben olyan is volt, hogy kapcsolatban se mutasson ki túl sok érzelmet, ne "kényeztesse" ilyen szempontból a nőt - hát nekem ez nem tetszene.)
22:11
"A könyvben olyan is volt, hogy kapcsolatban se mutasson ki túl sok érzelmet, ne "kényeztesse" ilyen szempontból a nőt"
Ha tényleg ilyenek vannak az ilyen könyvekben, akkor tényleg marha nagy baromságok.
Nekem pont azért kéne barátnő, hogy szeressük egymást. Ha azoknak a könyveknek igazuk van és a nők olyanok, akkor nekem nem kell barátnő, mert ha azt nem lehet, ami jó, akkor fölösleges. (Bár szerintem a nők többsége tényleg olyan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!