Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előítéletek nélkül, mit tanácsoltok?
Van egy házas férfi az életemben, aki anyagilag támogat.
Csak szex, de mégis több. Beleszerettem. Támogatás nélkül is akarom látni, akarok vele lenni, de közben tudom teljesen elérhetetlen.
Rosszul esik, ha pénzt ad, és neki is.
Ha a támogatást nem kérem, lassan de biztosan többet fogok akarni tőle párkapcsolatilag..
Csodálatos, hogy a “szexért cserébe anyagi támogatást kapni” a k*rv* új definíciója :DD attól, hogy szépen próbálod megfogalmazni, még ugyanúgy k*rv* vagy :)
Amúgy szakítsd meg vele a kapcsolatot, több okból is. Nem kellesz neki, csak üríteni tart téged. Ha nem így lenne, már elhagyta volna a feleségét.
Szerinted miért csalja veled a feleségét?Téged miért pénzel szexért?Mert a tisztesség mintaszobra?Nem.Egy változatosságra vágyó pénzes fszkalap, akinek egy nő sosem lesz elég egyszerre, és ezért fizetni is hajlandó a nőknek.Melletted is pénzelne más nőt(ket).Nagyon lent van az önbecsülésed, és marhára igénytelen vagy, hogy egy ilyen lénnyel is beéred.
A helyedben befejezném a vele való bárminemű kapcsolattartást, és sürgősen összeszedném a maradék önbecsülésemet.Most nagyon a béka sgge alá süllyedtél.Semmi tiszteletre méltó nincs benned, ahogyan benne sem.Lehet zsák a foltja esete?
"akinek egy nő sosem lesz elég egyszerre, és ezért fizetni is hajlandó a nőknek"
Nekem az jutott eszemben hogy a házasság vagyonközösség. Tehát annak a pénznek a fele a feleségéé, tehát őt is meglopja.
Bár nem tudom, a feleség beleegyezett-e ebbe, hogy inkább fizet havi XFt-ot, csak neki ne kelljen a férjével.
Mivel csak hasznàlgat pénzzel probalja kompenzalni.
Ha nem kell a penz, neki mindegy, akkir ingyen hasznàlgat ha neked ugy is jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!