Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan vőlegényről, aki teljesítve egy haldokló nő utolsó kívánságát, teherbe ejti?
Az egyik regényben olvastam ezt, ahol egy csinos, és értelmiségi nő választása egy férfira esett ebben a tekintetben. Nem olyan nő volt, aki akárkivel lefeküdt volna, alapos indoka volt arra, hogy miért pont arra a férfira esett a választása. Igazán megható jelenet volt, hogy kérlelte a férfit, szinte könyörgött neki, hogy teljesítse az utolsó kívánságát, mielőtt meghal, hogy legyen egy gyereke (ha jól emlékszem, fiút akart), szeretne magából hátrahagyni valamit. Megígérte, hogy soha nem derül ki az eset, a férfi menyasszonya sosem fog tudomást szerezni róla.
A történet érdekessége, hogy a nő egy magyar asztrobiológus volt, a férfi pedig egy portugál származású történész. És a nő fent az Űrben, egy űrhajóban vetette fel az ötletet, hogy a szakmájával összhangban történjen a fogantatás. Küldetésen voltak ott.
A könyv szerint olyan betegségben szenvedett a nő, aminek abban az időben, semmilyen látható tünete nem volt. Full egészséges, csinos nő volt, ezért akarta felszedni más is. De a betegség már ott lappangott benne. Tehát ne egy lesoványodott, beesett arcú embert képzelj el, még nem volt abban a stádiumba. Hanem olyat, akinek semmi baja nincs látszólag külsőre, hanem makk az egységesnek néz ki.
Azt, hogy jól nézett ki, nem én mondtam, hanem az író (én faja követtem a gondolatmenetét), aki lejegyezte történetet.
És igen, nekem lehet kiesne a racionális gondolkodásom, bár nem biztos. De nem feltétlenül azért, mert egy jó nőről van szó, hanem azért, mert megesne rajta a szívem. Nem gondolom, hogy emiatt betegebb lennék, inkább azt, hogy jobban megérintenek az ilyen emberi sorsok, mint az átlag embert. Ennyi.
Azért azt hozzáteszem, hogy a könyv nem erről szólt. Ez csak egy melléktörténet volt benne.
Sokmindent olvasok. De szeretem Dos Santos könyveit is, mert ő a tudományos adatokat vegyít a regényeibe. Nekem tetszett ez a könyv, amellett, ennél nehezebb olvasmányaim is vannak.
#13 semmiképpen nem nevezhető normálisnak a gondolkodásod. A menyasszonyod felé tartozol hűséggel és az ő sorsa kell hogy foglalkoztasson, nem egy idegen nőé. De hogy megint idecitáltad a szépséget mint kísértést, ez valószínűsíti hogy az egyik kis itteni mezei incelünk vagy akinek fogalma sincs arról milyen valakit szeretni, bárki mással elmennél aki szintén szép, mert az kísértés, és még fényezni is akarod magad hogy ez azért is van mert téged megérintenek az emberi sorsok 🤦
Ehhh, már ennyi is sok volt belőled...
Egy kérdést tettem fel, ami egy fiktív történettel foglalkozik és azért, mert megérintett engem a történet. Nem csak az aszrobiológus és a történész kapcsolata miatt, hanem egyébként is, de kár erről neked beszélni. A személyeskedésed, és az undok stílusod csak téged minősít. Szerintem az ilyen embereknek fogalma sincs arról, mit jelent az, hogy szeretni. Amit te "szeretetnek" hívsz, az inkább birtoklási vagy. Egy ilyen nő mellől gondolkodás nélkül félrelépne ki tudja, hány ember.
Az viszont látszik a kommenteden, hogy most kiadtad a munkahelyi feszkót, csakhogy ez az oldal nem erre való. Mindenesetre örülhetetsz, hogy egy Dos Santos könyveit citáltam elő, mert John Gribbin könyv értelmezése már meghaladná a képességedet.
#18 jézus isten 😂 Még mindig fényezed magad, hogy te csak szívjóságból kúrnál félre, akinek ez nem tetszik az betegesen birtokló 😂
Hát azt hiszem, téged bárki elengedne, de örökre. Nagyon beteg vagy 🤦
#17 de csak neki lehetnek ilyen mély emberi érzései, fordítva a nőjének tuti nem, mert arra még mindig nem hajlandó válaszolni 😂😂
Csak a férfi félredugását szabad ilyen romantikus köntösbe csomagolni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!