Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen elakadás lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elakadás lehet olyan férfiaknál, akik 15-25 évvel fiatalabb nőt választanak maguknak?

Figyelt kérdés
Miért nem a saját korosztályából választ, miért akár lánya korú párt?
2021. okt. 1. 13:50
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

38

Valószínűleg fiatalabb vagyok nálad 10-20 évvel, de megmondom őszintén, nem lenne rád szükségem, annyira éretlen vagy szellemileg. Én már most is a társat preferálom, nem azt, akinek az a legfontosabb, hogy friss húst basszon. Valószínűleg találnék más kivetnivalót is, azért egy 50 körüli férfinek nem ott kellene tartani, mint egy korombelinek. Sem szellemileg, sem anyagilag, sem élethelyzetre. Ha valaki valóban érett férfi és hű a korához a pozitív értelemben, annak én már nem vagyok pálya, mert kislánynak hív és előbb hozom elő belőle az atyai ösztönöket. Ismerek ilyen férfit, nagyon jó barátom ő is és a felesége is.

Tulajdonképpen az, hogy valaki az ideálom legyen és fel tudjak rá nézni a korában, eleve kizárja azt, hogy nálam jóval idősebbként velem akarjon kezdeni, akármennyire is paradox ez. Aki nálam idősebb és jól csinálta az életét, az már nem itt tart. :)

2021. okt. 1. 19:02
 42/46 anonim ***** válasza:
31%

Nincs ebben semmi elakadás.

Hogy páromat idézzem : cukibbak vagytok, jobb veletek minden.

Apát idézve : ha van választásom és a másiknak se gond a kor, akkor fiatalabbat. Tele vannak élettel.

Mindketten tapasztaltak saját korabeliekkel is, végül a fiatalabbat választották. Mert a korosztályukkal nem működött.

Ez most olyan dolog, hogy nekem pl. abszolút nem jönnek be a korombeli férfiak. Nem érzem jól magam velük. Úgy érzem magam, mintha egy kisfiút kellene irányítanom. Ellenben pl. a párom, aki igazi férfi, olyan tipikus sármos férfi, tudja mit akar, úriember, fantasztikus az ágyban, családcentrikus!

Mindenkinek más jön be, nekem idősebbek, x embernek a fiatalabb...ettől nem érzem rossznak magam, nem érzem, hogy megrekedtem, ahogy a párom, szüleim se érezték soha!

2021. okt. 1. 19:04
 43/46 A kérdező kommentje:
asszem sikerült ebben a topicban feltennem a nap kérdését, a hozzászólások számát tekintve, nincs időm végigolvasni, de nyomjátok csak.
2021. okt. 1. 19:34
 44/46 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem qwajól csinálják... mert ritka pasiban ha x év után még úgy néz ki hogy ennyire fiatalabbal tudjon összejönni... most anyagiaktól tekintsünk el!! Fiatal nő ereje teljében a húspiaci” topikban inkább választ 90% a hasonkorú bivalyokat..

(Nőként írom..)

Vagy... családot akar és mivel eddig nem jött össze egyéb okokból.. (későn érő/munkamánia..) hátha fiatalnak több kedve lesz babázni/ vagy még nem klimaxol mint idősebbek..

2021. okt. 1. 20:46
 45/46 anonim ***** válasza:
0%
Mert az apai védelmező szerep beindul.
2021. okt. 2. 05:58
 46/46 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nőként 17 évvel idősebb barátom van. Hogy miért? Mert abban a korosztályban (49 éves), még vannak férfiak. A fiatalabbak sok mindenben nőiesek, nem tetszenek. Szeretek NŐ lenni, és ezt ő tudja megadni nekem. Amúgy semmi elakadása nincs :D
2021. okt. 2. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!