Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen elakadás lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elakadás lehet olyan férfiaknál, akik 15-25 évvel fiatalabb nőt választanak maguknak?

Figyelt kérdés
Miért nem a saját korosztályából választ, miért akár lánya korú párt?
2021. okt. 1. 13:50
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
35%

19.-re.

Azért Fejős Éva a kanyarba sincs egy ilyen lányhoz: [link]

2021. okt. 1. 16:04
 22/46 anonim ***** válasza:
21: na igen, azért Fejős Éva arca eléggé ráncos.
2021. okt. 1. 16:09
 23/46 A kérdező kommentje:

de van agya, ez nem mindenkiről mondható el.

és persze, h. vannak ráncai, amik hitelesítik az életkorát, és igazolják, h. nem kell felvarratni, nem azon múlik sok minden...

és miért, egy 50-es pasinak nincsenek ráncai? mikor összeálltok velük, akkor az nem zavar, de nők esetében igen? kettős mérce!

és elárulom, nektek is lesznek ráncaitok, amennyiben nem patkoltok el 50 előtt.

2021. okt. 1. 16:22
 24/46 anonim ***** válasza:
13%
Mi bajod van már kérdező? Lenyúlta a faszidat egy 20 évvel fiatalabb csaj?
2021. okt. 1. 16:26
 25/46 anonim ***** válasza:
26%

23.-ra.

Agya??? Mert öregen szült, meg írt pár könyvet?

És akkor egy 25 éves orvos lánynak nincs?

2021. okt. 1. 16:29
 26/46 A kérdező kommentje:
49 évesen szült és közel fél száz könyvet írt eddig.
2021. okt. 1. 16:39
 27/46 anonim ***** válasza:
0%

26.-ra.

ÉS??? Nagyapám 75 évesen evett első ízben polipot.

2021. okt. 1. 16:42
 28/46 A kérdező kommentje:
fokozzad még a buta hozzászólásaidat...
2021. okt. 1. 16:55
 29/46 anonim ***** válasza:
46%

Akkor legyen kettős mérce. És ? Férfi vagyok mégsem akarok pocsos párt. Öreg se kell ha lehet fiatal. Nekem van ősz hajam a páromnak nincs.

Nekem van kocsim neki nem volt. Én 3 idegen nyelven beszélek O 1 idegen nyelvet.

Nincs egyenlőség ? Nincs, és kit érdekel ha nekem így jó ?

2021. okt. 1. 16:58
 30/46 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a bajod, Karácsony is egy 50 feletti nővel van együtt miközben ő 46 éves. Van akinek ez bejön más pedig 50 évesen 30 éves nővel van együtt mint a Rogán de az 56 éves Mészáros is a 47 éves Várkonyi vette el. Van akinek ez kell másnak meg az.

A férfiak többsége mondjuk a fiatalabbra vágyik keves aki korabeli nőt akar és mivel az átlagnő 50 körül elég ramaty állapotba van igy a fiatalabbakat választják. Várkonyi meg a Fejős Éva kivételek a magyar valóságban a magasabb bevételük és a szellemi munkájuk miatt. De igy is mind a kettőn látszik mennyi is az annyi. Te is kereshetsz egy korodbelit vagy idősebb ferfit.

2021. okt. 1. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!