Mit lehet tenni, hogy valaki, aki nehezen viseli az öregedést, könnyebben viselje? Negyvenes nő.
Ugyanígy kezdődött nálam is. Aztán elkezdtem feleannyit enni, kétszer annyit mozogni, lecseréltem minden cukros, egészségtelen élelmiszert és innivalót. Most 49 vagyok, csodálatosan érzem magam a bőrömben.
Jobban, mint a 30-as éveimben.
Nézd, ez úgy van, hogy tenni kell mindenért. Semmi nincs ingyen. A jó érzésért is. Tehát agyban eldonteni, és elkezdeni most!
…én hetven felé járok.
Gondolja el, ha Önnek most nehéz és nem tudja zsigerből a választ a problémáira (de tudja!), akkor hogy lesz ez húsz évvel később, mikor az esélyei drasztikusan csökkennek arra, hogy jobbá tegye az életét.
Hagyja a Facebook-csoportokat, meg a panaszokat, a saját baját egyedül kell megoldania.
Nincs külső segítség.
Ha ezt elfogadja, a többi már gyerekjáték lesz,csak neki kell látnia… :))
Sokan érzik úgy, mint 7-es. Ritkul a haj, más az állaga, tartása. A bőr érett, öregszik. Más az arcforma, már nem áll jól bármi, pl. egy szoros lófarok már inkább ront, mert kiemeli az idősödő arcformát. A hosszú haj sem előnyös már, de a klasszikus rövid, dauerolt "mamihajhoz" még nem elég öregek. A derék, csípő vonal is zömökebb, a felsőtest sokszor hordó forma, még a vékonyabbaknal is. Minden más, mint pár évvel azelőtt. A túlsúly meg főleg nagy gond. Ketyeg az óra, és ezt sokan nehezen viselik. És aki bánatában mindig is evéssel kompenzált, annak nehéz elkezdeni fogyókúrázni.
Kihat a mindennapjaikra. Pl. kerülni kezdik az ismerősöket is, mert nem bírják felvállalni magukat. Extrém esetben mindenkit szebbnek, fiatalosabbnak és sikeresebbnek látnak maguknal, pedig a környezetük is öregszik.
Kérdező, nem fogyókúrás sikersztorikat kell olvasni, attól nem jön meg az ihlet.
Egyszerűen állj neki, és mától kezdj el fele annyit enni, és többet sportolni. Az első két, három hét kritikus, de ha azon tuljutsz, akkor onnantól kezdve lehet mondani, hogy fél siker, mert onnantól kezdve tuti, hogy sikerülni fog a terv.
A fogyókúra csak elviszi az életkedvet. Enni kell és enni jó. Csak nem mindegy mit, és mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!