Egyre nehezebben mozdulok ki itthonról. Van erre valami módszer, agykontroll, hogy könnyebben menjen?
Figyelt kérdés
Már évek óta itthon dolgozok, és egyre nehezebben megy ha el kell menni akár csak a boltba is. Orvoshoz járás, hivatali ügyintézés egyenesen cifrafosást idéz elő reggel, ha ilyenről van szó. Persze végül megoldok mindent és az emberek nem veszik észre rajtam ezt a frusztráltságot. Jó kedvűnek látnak, mert fel tudom venni a ritmust végül ha kimozdulok, nem venni észre rajtam semmit, csak nekem rossz, hogy gyomorgörccsel ébredek, ha valami más vár mint a napi rutin. Mit lehetne ez ellen tenni?2021. júl. 18. 09:22
1/1 anonim válasza:
Ezen csak a folyamatos gyakorlás segít. Ha nem mozdulsz ki, akkor egy idő után "elszoksz" az emberektől, és egyre nagyobb szorongást jelentenek a szociális interakciók. Ha kényszeríted magadat arra, hogy pl. elmenj naponta sétálni egy fél-egy órát, olyan helyre ahol emberek is vannak, illetve 2-3 naponta elmész boltba, akkor egy idő után hozzászoksz. Ha egyedül nem megy, akkor viszont pszichológus segítségét kell kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!