Van, akinek valamiben segített az agykontroll?
Nem tudom, hogy az segített e de volt egy ciszta a szememen a kijárási tilalom alatt. Mivel nem rendelt az orvos jobb híjján agykontrollal próbalkoztam. Elmúlt. De lehet magától is elmúlt volna.
Másik alkalommal az arcomon volt egy csúnya be nem gyógyuló seb. Hónapok óta ott volt. Orvos is látta azt mondta nem rák de le sem tojtak. Azt mondta kenjem testapolóval. Attól csak égett és viszketett. Mivel nem jutottam be másik orvoshoz agykontrollal próbalkoztam meg párhuzamosan tetran kenőcsöt vettem a patikába. Elmúlt. De amúgy én nem hiszek ebben vakon. Úgy vagyok vele ha nincs segítség megpróbálom ártani nem árt. Azért nem orvos helyett alkalmazom csak mellette vagy ha nincs orvos.
"Elmúlt. De lehet magától is elmúlt volna."
Igen. A ciszták ilyenek.
"agykontrollal próbalkoztam meg párhuzamosan tetran kenőcsöt vettem"
:D Úgy könnyű!
Nekem éveken keresztül rengeteg nagy szemölcs volt mindkét kezemen. Egy hétvégén elhatároztam, hogy ennek véget vetek és hétfőn elmegyek az orvoshoz és kiégettetem mindent. Hétfőre mind eltűnt, még a nyoma is alig látszott. Azóta se jött elő.
Én ugyan nem agykontrolloztam, de annak a számlájára írom a gyógyulást, hogy a tudatom csinált valami. Talán agykontrollal, vagy valami mással (fekete macskával) is el lehetett volna érni ezt a hatást.
Nem értek hozzá, de valószínűleg léteznek olyan mechanizmusok, amiről még nem tudunk mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!