Stressz okozhat állandó erős fejfájást? 13/L
Kiskorom óta nagyon fejfájós vagyok például frontoknál.Azóta ahogy egyre több gond jött az életembe(iskola,szociális élet,érzelmek,elvárások) túl sok minden jár a fejemben folyton és elég kimerült szoktam lenni.Azóta egyre erősebb gyógyszereket szedek,mert egyre kínzóbb a fejfájás és egy ideje már hányinger,szédülés és az egyensúly érzékem elvesztése is társul hozzá.A koncentrációs készségem teljesen kikészült és szétszórt és vmfeledékeny lettemazzal ,hogy mindent egyre nehezebben bírok elviselni.
Mindigis küzködtem olyasféle dolgokkal mint koránérés,különcség,érettebb látásmód miatti kitaszítottság,felnőttes külső.
A szüleim úgy gondolják agykontroll tanfolyamra kéne vinni ,de a gyerekeknek való nekem már semmit sem ér,a felnőtt korosztálynak tartott órákra meg elméletileg nem mehetek.
A kérdésem az lenne hogy felléphet-e túl sok stressz által erős rosszullét, szétszórtság,fáradékonyság és publikus helyen komfort érzet elvesztése? Ha igen mit kéne tennem ez ellen?
A válaszokat előre nagyon szépen köszönöm.
Aha.
Én is évekig jártam vizsgálatról vizsgálatra a fejfájás miatt, de nem találtak semmit. Így már csak a stresszre tudom fogni.
De ne fájdalomcsillapítón élj, az sem tesz jót:)
Voltunk a háziorvosunknál aki beajánlott szemészetre, neurológiára és kardiológiára de mindegyiken azt állapították meg hogy teljesen egészséges vagyok
Minden esetre mindenkinek szépen köszönöm a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!