Mit tegyek a folytonos fejfájás ellen? Van más módszer erre az állandó erős fájdalomcsillapító szedésén kívül? Iszonyú frontérzékeny vagyok.
Szia!
Most olvaslak, én is hasonló problémákkal szenvedek! Jártam orvosnál, jártam a fejfájás ambulancián is... Nem akarok csúnyát mondani de nagyon lesz... az egészet... azt mondják migrénes vagy mozogj sokat ha nagyon fáj vegyél be cataflam-ot. Igyekszem valahogy kideríteni, hogy lehet enyhíteni a tüneteket. Talán valamivel jobb, hogy sok vizet iszom és igyekszem sokszor friss levegőn lenni.
Arra nem gondoltál, hogy ha szervi bajt nem találnak akkor lelki eredetű? Ha stresszes vagy, sokat idegeskedsz ilyesmikre gondolok.
Remélem tudunk egymásnak segíteni! (:
21/L
Szia,nekem ez kiskorom óta van durvább szédülésekkel és ájulásközeli helyzetekkel.Én ebben nőttem fel szóval meg értem ha kilátástalannak tűnik a helyzet,mert ugyan a front érzékenység egy dolog emellett valószínű a legfőbb gondok mentálisan vannak.Nem vagy-e esetleg túl stresszelve?Esetenkét megeshet hogy csakúgy szörnyű szomorúság tör rád vagy rosszul érzed magad társaságban?Szétszórt vagy-e és feledékeny?
Ha igen,nagy valószínűséggel a stressz az oka hogy ilyen fejfájás gyötör.Ha te is így érzed kérd orvosod tanácsát hogy ajánljon neked egy jó psichológust vagy utaljon be egy agykontroll tanfolyamra
Jobbulást kívánok és remélem segíthettem:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!