Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Folytonos álmosság, nehéz...

Folytonos álmosság, nehéz alvás mitől van?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 1 hétben folyton álmos vagyok. Mind1 mikor fekszem le. Egyszer feküdtem le 20:30-kor és reggel 6:30-kor keltem, és mozdulni alig bírtam. Ha 10-kor fekszek le ugyanez van. És ez zavar, hogy nem tudom kipihenni magam, mert mindig ugyanolyan fáradt vagyok. Éjszaka is, mostanában csak forgolódok. Háton nem jó, kényelmetlen, hason 10 perc után megint nem jó... és van mikor 1 éjszakán keresztül ez megy. Napközben is volt, hogyha nem szólít meg valaki, akkor én ott el is alszok, mivel már Alfában voltam. Miért van ez?

2014. nov. 18. 20:53
 1/1 anonim ***** válasza:
ez nagyon sokmindentől lehet. nagyon sok betegségnek vannak ilyen tünetei. kezdjél a körzeti orvosnál egy vérvétellel.
2014. nov. 18. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!