Mit lehet tenni, hogy valaki, aki nehezen viseli az öregedést, könnyebben viselje? Negyvenes nő.
#20: ezt hívjuk mi besavanyodásnak.
Van aki már 20 évesen ilyen :))
21
Amit te írsz, az pedig önámítás... :)
Van, aki egész életében ilyen. :))
23
Pont az a lényeg, hogy tök mindegy mit csinálsz; ennyi idősen már sz@r az egész. Lehet persze eljátszani, hogy hú, de jó, meg az 50 az új 30 (ez a legviccesebb) de a valóság azért más.
Hát nem tudom, én remélem nem leszek ilyen 50 évesen, most vagyok 37.
Nyilván változik az ember, családja lesz, öregszik, de szórakozasra hobbira mindig szükség van, mert amúgy minek élsz? A főnöködnek?
A 37 kb. a legjobb kor. Szuper volt.
50 fölött rájön az ember, hogy elbaltázott ezt-azt... Összesen két munkahelyem volt, meló, család, robot, spórolás, pénztelenség.
Most meg már cseszhetem, hogy nem utaztam, nem éltem több helyen, nem volt sok párkapcsolatom, stb. Ez bánt a legjobban. Mindegy, már késő bánat.
#26: Szerintem ez emberfüggő, anyukám 60+, vegigrobotolta az életet ő is, apám 15 éve meghalt, anyunak nemrég lett új baratja/élettársa, mászkálnak kirandulni, utaznak, koncertre mennek. Én örülök neki, hogy nem fordult be.
Ezzel ellentetben ott vannak anyósomék, akik már 15 éve is be voltak fordulva, és egyre rosszabb a helyzet, hiába van pénzük.
"50 fölött rájön az ember, hogy elbaltázott ezt-azt... Összesen két munkahelyem volt, meló, család, robot, spórolás, pénztelenség."
Rám is rámjött már ez pedig csak 40 leszek, DE ugynakkor ez azért baromság szerintem, mert az adott helyzetben az tűnt jó döntésnek, így a lehetőségek szerint amit lehetett, azt megtette az ember! Arra pedig semmiféle garancia nincsen, ha valamit máshogy csinált volna akkor jobb lenne a helyzet!
Szerintem nézd meg a "Pillangó Hatás" című film mindhárom részét, ha még nem láttad volna...
Kb erről próbálok beszélni, csak a film már a kisarkított változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!