Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen elakadás lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elakadás lehet olyan férfiaknál, akik 15-25 évvel fiatalabb nőt választanak maguknak?

Figyelt kérdés
Miért nem a saját korosztályából választ, miért akár lánya korú párt?
2021. okt. 1. 13:50
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
10%
Mert mindenkinek joga van olyat választani aki tetszik neki
2021. okt. 1. 13:52
 2/46 anonim ***** válasza:
38%
Ennyi erővel nekem jogom van megkrni a feleséged 1es?
2021. okt. 1. 13:55
 3/46 A kérdező kommentje:
nem a választás jogát vitattam el, hanem az egyéni motivációkra kérdeztem rá, nagy különbség.
2021. okt. 1. 13:57
 4/46 anonim ***** válasza:
9%
Miért lenne ez "elakadás"? Mi is a bajod tkp.? Irigykedsz?
2021. okt. 1. 14:00
 5/46 A kérdező kommentje:

mire irigykednék?

és igen, elakadás, mert a saját kortársai között nem ér célt, csak sokkal fiatalabbaknál, akik nyilván könnyebben bekapják a horgot.

2021. okt. 1. 14:07
 6/46 anonim ***** válasza:
100%

Vajna timinél milyen elakadás volt az agyban hogy az öreggel összejött?

hm?

Biztos lángolt a szerelem...

2021. okt. 1. 14:21
 7/46 anonim ***** válasza:
32%
A barátom 52 én 35 vagyok. Semmilyen elakadása nincs, egyszerűen nem tetszenek neki a korabeli nők külsőre, illetve ő nagyon aktív életet él, járunk bulizni stb, amit egy idősebb nővel már nem igazán tud meg tenni, mert azoknak nincs erre igénye.
2021. okt. 1. 14:21
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

A korosztályok felfogása azért nagyban eltér, ez okozhat gondot.

Más életszakasz

A fiatal még akar gyereket, az idősebb nem

A férfiak amúgy is korábban halnak, 10-20 évvel idősebb férfi partnernél garantált a korai özvegység

Egy nő bármeddig tud szexelni, nem fog örülni, ha 40 évesen már merevedési gondjai vannak a párjának

Ha az átlagot nézzük, a legtöbb ember idős korára durván megcsúnyul, pedig nem lenne törvényszerű. Érhetik az embert meglepetések.

2021. okt. 1. 14:33
 9/46 anonim ***** válasza:
48%
Lehet, hogy nem választanak, hanem abból az egyből lehet "választani", más meg szóba se áll velük.
2021. okt. 1. 14:42
 10/46 anonim ***** válasza:
19%

Nincs "elakadásom", csak megtehetem.

Xar érzés ugye, hogy te, 40+ -osan, már nem kellesz a kockahasú, magas, 2X éves srácoknak, ugye? >:)

2021. okt. 1. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!