Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen elakadás lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elakadás lehet olyan férfiaknál, akik 15-25 évvel fiatalabb nőt választanak maguknak?

Figyelt kérdés
Miért nem a saját korosztályából választ, miért akár lánya korú párt?
2021. okt. 1. 13:50
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
24%
Egy fiatalabb csinosabb nőt férfiként jobb tömni mint egy idősebbet.
2021. okt. 1. 17:02
 32/46 A kérdező kommentje:

29 vagyis domináns hímként te mindenben különb vagy a nődnél, leszámítva a hajszínt. aha.

ez nem egalitárius kapcsolat, és az elakadás nálad éppen az, h. szeretsz hatalmaskodni a párod felett.

egy korodbeli nő ezt talán nem tűrné, vagy sok ponton lepipálna téged, ami a tekintélyedet rombolná.

2021. okt. 1. 17:10
 33/46 A kérdező kommentje:

31 tömni, mi? kacsát szokás, de neked nyilván ennyit jelent egy nő, használni a testét, mint vmi. szexuális objektumot.

egy érettebb nő ezt szintén nem tűrné, tehát a te elakadásod ez, a farkaddal gondolkozol...

2021. okt. 1. 17:12
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Hú de rohadt idegesítő vagy már kérdező. Valami feminista megkeseredett macskás nő vagy, akinek lenyúlta a férjét egy fiatal pipi. Ilyen természettel, amit itt villantasz, ne is csodálkozz rajta :D
2021. okt. 1. 17:13
 35/46 anonim ***** válasza:
15%
Ja és nőknét írom ezt. 34 voltam.
2021. okt. 1. 17:14
 36/46 anonim ***** válasza:

32: lehet. Én nem köteleztem a páromat hogy legyen a párom. Sőt, talán a klasszikus udvarlas se volt, csak elhivtam magammal ide oda és ... Ennyi.

Lehet hogy azért választottam őt, mert egy velem egyidős nő lepipalna így lehetek valaki. De akkor megvan hibám, egy selejt hulladék vagyok mert nem az idős nők az eseteim.

Ha ez az ára annak hogy olyannal legyek aki tetszik akkor én vállalom .

2021. okt. 1. 17:43
 37/46 anonim ***** válasza:
68%

Valószínűleg az, hogy a saját generációjukhiz tartozó elvárásoknak nem felelnek meg, megbuktak, mint középkorú férfi.

Ezt abból gond, hogy valamiért folyamatosan a korosztályuk női tagjaira köpködnek. Ha nem lenne bennük gyűlölet annyira a saját generációjuk iránt, hogy undorító stílusban beszélnek a nőkről és csak a korukra alapozva elmondják őket mindennek, akkor nem erre gyanakodnék, de így elég egyértelmű.

2021. okt. 1. 18:21
 38/46 anonim ***** válasza:
0%

"37/37 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az, hogy a saját generációjukhiz tartozó elvárásoknak nem felelnek meg, megbuktak, mint középkorú férfi."

Kifejtenéd, hogy SZERINTED, miben buktam meg?

2021. okt. 1. 18:25
 39/46 anonim ***** válasza:
0%

"de van agya, ez nem mindenkiről mondható el."

Hú, ezt a dumát én is nagyon szeretem. Mert egy öreg nő csak intelligens lehet, egy fiatal meg csak buta...

Drágám, többet tettem le az asztalra 27 évesen, mint anyám korosztályának nagy része. Tekintsünk most el attól, hogy ki milyen külsőre és attól is, hogy én személy szerint nem jönnék össze olyannal, aki több, mint 10 évvel idősebb nálam.

De azért álljon már meg a menet. Anyám a korosztályában főnyeremény, nem is panaszkodik, hogy nem talál hapsit. Mindig csodálatos, gyönyörű tiszta otthonban éltem, hála neki. A mai napig gyönyörű, hiánytalan gyöngy fogsora van, jó illatú, szépek a körmei, hosszú a haja, használ borotvát és lehet, hogy ráncos kicsit, mert sosem plasztikázott, de puha és szép a bőre annyira, hogy letagadhat egy 10-est simán. Vigyorgós, laza, imád koncertekre járni, táncolni, csodálatos ételeket készít, egy hihetetlen pozitív kisugárzású, szorgalmas és intelligens nő. 66 éves. Emberekkel foglalkozik, van neki bőven udvarlója, a kocsmatölteléktől a megözvegyült mérnökig elég széles skálán. De hiába vált el államtól 20 éve, nem láttam egyedül még fél évnél tovább. És a jelenlegi élettársa is sokszor féltékeny, mert annyian flörtölnek vele.

Én láttam, milyen nénik jártak hozzá, mikor még vele laktam és otthonról dolgozott... Betokosodott, prűd vén pitsák, akiket még apám is megszólt. 50 évesen már nem vettek fel mást, csak kosztümöt meg vastag bőrszínű harisnyát. És tették neki a megjegyzéseket, hogy miért van farmerban meg bolond, aki porckopással még az erdőben sétálgat hétvégente... Sok nőnek olyan öregszaga volt, hogy már én kezdtem szellőztetni, anyukámhoz meg a mai napig szívesen bújok, mert testápoló és parfümillata van. A legtöbb nőnek gusztustalan suba van a lábán, gondolom a lába között is, rohadnak a fogai, bagózik, megfogta a kávé meg a bor a fogát sárgára... Anyámon ilyennek nyoma sincs. Látszik rajta, hogy foglalkozik magával és másokkal is kicsi gyerekkora óta. Hogy nem büdös neki a munka, hanem elvégzi, nem elégedett meg soha a háztartásbeli szerepével, pedig velem is rengeteget törődött, majdhogynem elkényeztetett. Hol van ehhez képest a legtöbb 50-60-as nő? Látom anyósom, látom anyám klienseit, látom a gyerekkori barátaim máig szigorú szüleit, akiknek a szemében qrva vagy, ha van egy mélyen dekoltált felsőd és a saját gyereküket is fintorogva engedik szórakozni, pedig már felnőtt. Ahelyett, hogy ők is mennének...

És pontosan tudom, hogy én is anyámfajta nő leszek. Az vagyok már most. Ha nem nézzük a korom, csak azt, hogy mire vagyok képes, akkor is jobb társaság vagyok sok férfinek, mint valami kényes, tanulatlan nő, aki csak addig volt szép, amíg fiatal volt, mert elhanyagolta a testét.

Ezen gondolkodj egy kicsit el. A korral együtt nem jár bölcsesség.

2021. okt. 1. 18:42
 40/46 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező neked ez a kávé már lefőtt hiába erősködsz
2021. okt. 1. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!