A legutóbbi spir. elakadásodat mi okozta? Hogy jutottál át rajta?
Mi akasztott meg és mi volt a motivációd, és mi az eszközöd az akadály elhárítására?
Köszi a válaszodat.
Az említett trauma vsz személyiségfejlődésbeli elakadást okozott (de nemakarom lekicsinyleni a nehézségét). Vedd igénybe pszichológus segítségét.
Jobbulást!
A sok munka, meg a létfenntartás áldásos kényszerei, amik állandóan visszahuztak a racionalitásba, ami által olyan az agyam, mint egy kupac vatta :(
Tehát nemtudok a megszaporodott tennivalok miatt elég időre és nyugira szert tenni, hogy befelé is figyeljek.
-nem találtam/találom az utamat
-amiért eddig pedáloztam és amibe eddig energiát fektettem be mehetett a kukába
-a fenti 2 dolog olyan helyzethez vezetett amit máig se tudtam megoldani
Ennek során az hogy miben hiszek és miben nem rendesen szét lett bombázva, és nincs sok motivációm újraépíteni, csak azért, hogy még 1x le legyen rombolva. Ezen kívül magammal kapcsolatban sokmindenre rájöttem, de nem tudom hasznosítani, sőt, inkább hátráltat. És ezért vetődik fel a kérdés, hogy akkor végül is mire jó ez, ha nem visz előbbre, sőt...
Az akadály elhárítását nyitottsággal próbálom, bármi felé, de emellett bizalmatlanság és szkeptikusság is van.
"megoldás nem volt, nincs"
Sajnos én is erre jutottam, de így megint felmerül a kérdés, hogy ennek mi értelme?
Köszönöm a válaszaitokat! Nem pontoztam le senkit.
Nem tudok egyetérteni azzal, hogy némely dolgok meghaladják az embert, meg h mi az értelme, nincs megoldás stb. A spir. úton mindig van lehetőség előre lépni. Ha eláruljátok a konkrétumokat nekem, úgy együtt tudnánk a gondolkodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!